קורונה הסגר (2.0) כאן?? מה ההנחיות החדשות??

מצב
הנושא נעול.
  • הוסף לסימניות
אני חושבת שאין סיכוי שיהיה סגר מלא! גם במחיר כבד ואפילו כבד מאוד. לדוגמא אני כאמא אם יש סגר ואין קייטנה או גן לילדים אני מושבתת ולא הולכת לעבוד. זה פשוט גלגל חוזר.. אם אין לימודים אין עבודה, ואם אין עבודה זה פוגע אנושות בכלכלה. קיצור לא יסגרו.
עדיף שיהיה סגר אכשין לפחות... כדי שבבין הזמנים נוכל רק לנשום אויר .......
בכל מקרה הקיטנות לא תועלתיות.......
לפי דעתי זה טעות וכישלון נורא איך שהם יצאו מההסגר הראשון..הם התנהגו בפזיזות.......
הם דאגו רק לכלכלה ובסוף הכלכלה סופגת מחיר כפול שתיים.........

• הוסף לסימניות
טוב שנזכרו סוף סוף שיש בריכות והן גם מקור ענק להדבקה...

כל כך הרבה חתנים וכלות המירו את היום שאמור להיות הכי שמח בחיים שלהם לפחד מתח דאגה וצער ומנגד עשרות אם לא מאות אזרחי ישראל השתזפו להנאתם בבריכות השחיה ברחבי הארץ.

תזכירו לי מי אמר שההדבקה היא טיפתית????

ועל זה נאמר גועל נפש מרוכז!!!! חשיבה נקודתית ללא מחשבה נוספת על הגוונים הנוספים שיש בקשת הזו.

אז תודה לכם חברי ממשלת ישראל היקרים! שנזכרתם לחשוב קצת ולהבין שצריך לסגור גם שם.

ואגב- אם תרצו נוכל לתת לכם עוד כמה רעיונות שיורידו דרסטית את ההדבקה אבל לפחות לא יפגעו ברגשות ונפשות כ''כ רבות בדרך...
יש אנשים שבשבילם בריכה זה צורך חיוני מאד!!!!!

• הוסף לסימניות

ואז מה??
יש אנשים שבשבילם חתונה שאמורה להתקיים מחר היא צורך חיוני מאד מאד!!
עד כה זה לא ענין אף אחד.... סגרו את זה בלי למצמץ כשהשיקול היחידי היה כספם של בעלי האולמות.
ולא שום חיוניות.

אם בריכה היא מקור הדבקה - היא תסגר גם היא נורא חיונית לאי מי.

• הוסף לסימניות
הכוונה לא הייתה לבריכות כאילו ולא נראה לי שמישהו הבין כך.
ואז מה??
יש אנשים שבשבילם חתונה שאמורה להתקיים מחר היא צורך חיוני מאד מאד!!
עד כה זה לא ענין אף אחד....
הרבה יותר חיוני מכל בריכה כזו או אחרת.
בטח כשלבריכה יש פתרונות במקרים דחופים אבל לחתונה לא!

• הוסף לסימניות
דרך אגב -
בן שבת (מל"ל) ויולי אדלשטיין -
הבהירו לדרעי שהם אכן סוגרים בכוונה קודם כל את בתי הכנסת - כי סגירתם אינה פוגעת בכלכלה. ולכן אין סיבה מהותית מבחינתם להתקהלות הזו.

לא טעינו בתחושה. בתי הכנסת עומדים כל הזמן על הכוונת כי מבחינת מקבלי ההחלטות - הם מיותרים.

דרעי נלחם כי "בתי הכנסת הם הנשמה של עם ישראל".

אמור מעתה - יש הגבלות שלא ממהרים לעשות בגלל הכלכלה. יש הגבלות שלא עושים בגלל הרוח (למשל הפגנות - שלא לפגוע בדמוקרטיה)....

• הוסף לסימניות
נסעת באוטובוס בזמן הזה?
ברור שהיה מזגנים. בכל האוטובוסים שנסעתי בהם!!
נסעתי ועוד איך......רק חשבתי שזה היה חוק בסוף אני רואה שרק אכשיו הוציאו את זה.....

• הוסף לסימניות
אפשר גם להתפלל (במקום פתוח) וגם לשמור על הבריאות - כ"כ גרוע?

• הוסף לסימניות

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת
מצב
הנושא נעול.

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה