בארץ שאלתי.כן.
מחום ומהתייבשות כתוצאה מהיעדר מיזוג בתח"צ מתו הרבה אנשים.
חפשי בגוגל על גל החום באירופה של שנות ה-2000
לפני שהם שתקינו מזגנים
ותחכימי.
הייתי בטוחה שכןאני לא אשה..![]()
סליחה, כך היה נשמע לי לגבי המגדר.אני לא אשה..
ובוודאי שאני לא מחליט והדבר מסור בידי מורי הוראה רק היה פה דיון של צד אחד אז הצגתי צד אחר.
למה זה נשמע אישה אני לא מביןהייתי בטוחה שכן
אולי תחליף את שם הניק לחד משמע?
תכף גם במונית לא יוכלו ליסוע...אם לא יהיו מזגנים אז רק מי שחייב ליסוע יסע והוא יצטייד עם הרבה מים כי הוא ידע לקראת מה הוא נוסע..
ואם הוא לא יהיה מסוגל גם כך והוא יהיה חייייב ליסוע הוא יקח מונית ממוזגת
אתה כ"כ בטוח שהמזגן גורם להדבקה? או שאתה מאמין לכל אפצ'י של משרד הבריאות? אנחנו כבר מזמן הפסקנו להאמין לדבר הזה שנקרא משרד הבריאות.אם לא יהיו מזגנים אז רק מי שחייב ליסוע יסע והוא יצטייד עם הרבה מים כי הוא ידע לקראת מה הוא נוסע..
אז אולי כדאי להמנע בקורונה מנסיעות כאלו?כן.
כמעט.
אני.
אם הקאות, בחילות, סחרחורות, הבגדים נדבקים לגוף, זיעה ניגרת, טשטוש ראיה, שכיבה במיטה מחולשה כמה ימים נקרא אצלך למות, אז כן.
כנראה שאף פעם לא נסעת בשיא הקיץ, בשעות הצהריים, במצב מיוחד 4 שעות מהצפון לדרום, ולכן קל לך לדבר...
אומנם זה היה לפני עידן הקורונה, לפני 4-5 שנים, פשוט המזגן מת לנהג בתחילת הדרך.
אם אסור צריך להגיד לא אם מותרומי אמר שבמונית מותר מזגן???
במונית אסור מזגן ורק שתי נוסעיםתכף גם במונית לא יוכלו ליסוע...
ומי אמר שבמונית מותר מזגן???
אם לא יהיו מזגנים אז רק מי שחייב ליסוע יסע והוא יצטייד עם הרבה מים כי הוא ידע לקראת מה הוא נוסע..
אבל מה עם הנהג ?אם לא יהיו מזגנים אז רק מי שחייב ליסוע יסע והוא יצטייד עם הרבה מים כי הוא ידע לקראת מה הוא נוסע..
הנהג יקח מונית....אבל מה עם הנהג ?
הוא חייב לנסוע ?
אני גם נסעתי בתקופה האחרונה 8 פעמים באוטובוס ולא היה שם מקרה של קורונה.בשנה שעברה נסענו למירון ל"ג בעומר, בשעת צהרים לוהטת למי שזוכר... נסיעה של שעות ופקקים, וכן... כשעתיים מתוך הנסיעה לא היה מזגן באוטובוס, היה חם מאוד, אך למרבה הפלא הנוסעים העדיפו להישאר על האוטובוס מלעבור לאוטובוס אחר
באוטובוס היו בעיקר צעירים, אך גם מעט מבוגרים, היו שם המון קיטורים, אך לא מקרה אחד של התעלפות או אובדן הכרה.
אז אולי כדאי להמנע בקורונה מנסיעות כאלו?
מזגן גורם לסגירת חלונותאתה כ"כ בטוח שהמזגן גורם להדבקה? או שאתה מאמין לכל אפצ'י של משרד הבריאות? אנחנו כבר מזמן הפסקנו להאמין לדבר הזה שנקרא משרד הבריאות.
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים