קורונה הסגר (2.0) כאן?? מה ההנחיות החדשות??

מצב
הנושא נעול.
אם לא יהיו מזגנים אז רק מי שחייב ליסוע יסע והוא יצטייד עם הרבה מים כי הוא ידע לקראת מה הוא נוסע..
ואם הוא לא יהיה מסוגל גם כך והוא יהיה חייייב ליסוע הוא יקח מונית ממוזגת

שאני יגיד לכם מה הבדל:
ליסוע באוטובוס זה עם תסמינים ולפעמים קרונה בלי תסמינים.......

כן.
מחום ומהתייבשות כתוצאה מהיעדר מיזוג בתח"צ מתו הרבה אנשים.
חפשי בגוגל על גל החום באירופה של שנות ה-2000
לפני שהם שתקינו מזגנים
ותחכימי.
בארץ שאלתי.
אני יחכים ולא יחכימי...

אני לא אשה..:(
ובוודאי שאני לא מחליט והדבר מסור בידי מורי הוראה רק היה פה דיון של צד אחד אז הצגתי צד אחר.
סליחה, כך היה נשמע לי לגבי המגדר.
לא הצגתי שום צד. רק הדגשתי שהאופן בו מחליטים לסגור בתי כנסת הוא מקומם, גם אם יש רבנים שמצדדים בעד.
רב שמחליט שכך יש לנהוג- כך יעשו ההולכים בדרכו. אבל שהממשלה תחליט לסגור בתי כנסת כי זה לא קולנוע או מסעדה?? אין שום סיבה לקבל זאת, ועוד להודות לה

אם לא יהיו מזגנים אז רק מי שחייב ליסוע יסע והוא יצטייד עם הרבה מים כי הוא ידע לקראת מה הוא נוסע..
תכף גם במונית לא יוכלו ליסוע...
ומי אמר שבמונית מותר מזגן???

אתה כ"כ בטוח שהמזגן גורם להדבקה? או שאתה מאמין לכל אפצ'י של משרד הבריאות? אנחנו כבר מזמן הפסקנו להאמין לדבר הזה שנקרא משרד הבריאות.

כן.
כמעט.
אני.

אם הקאות, בחילות, סחרחורות, הבגדים נדבקים לגוף, זיעה ניגרת, טשטוש ראיה, שכיבה במיטה מחולשה כמה ימים נקרא אצלך למות, אז כן.

כנראה שאף פעם לא נסעת בשיא הקיץ, בשעות הצהריים, במצב מיוחד 4 שעות מהצפון לדרום, ולכן קל לך לדבר...
אומנם זה היה לפני עידן הקורונה, לפני 4-5 שנים, פשוט המזגן מת לנהג בתחילת הדרך.
אז אולי כדאי להמנע בקורונה מנסיעות כאלו?

ואז צריך שירותים באוטובוס...

אבל מה עם הנהג ?
הוא חייב לנסוע ?

בשנה שעברה נסענו למירון ל"ג בעומר, בשעת צהרים לוהטת למי שזוכר... נסיעה של שעות ועמידה בפקקים, וכן... כשעתיים מתוך הנסיעה לא היה מזגן באוטובוס, היה חם מאוד, אך למרבה הפלא הנוסעים העדיפו להישאר על האוטובוס מלעבור לאוטובוס אחר
באוטובוס היו בעיקר צעירים, אך גם מעט מבוגרים, היו שם המון קיטורים, אך לא מקרה אחד של התעלפות או אובדן הכרה.

ירון ברינק: ‏מה שיפה בהחלטה שאוטובוסים יפעלו ללא מזגנים ועם חלונות פתוחים, זה שבשנים האחרונות הצטיידו חברות האוטובוסים ברכבים חדשים שבהם החלונות לא נפתחים בכלל. אזרחי ישראל מוזמנים להיחנק.

בשנה שעברה נסענו למירון ל"ג בעומר, בשעת צהרים לוהטת למי שזוכר... נסיעה של שעות ופקקים, וכן... כשעתיים מתוך הנסיעה לא היה מזגן באוטובוס, היה חם מאוד, אך למרבה הפלא הנוסעים העדיפו להישאר על האוטובוס מלעבור לאוטובוס אחר
באוטובוס היו בעיקר צעירים, אך גם מעט מבוגרים, היו שם המון קיטורים, אך לא מקרה אחד של התעלפות או אובדן הכרה.
אני גם נסעתי בתקופה האחרונה 8 פעמים באוטובוס ולא היה שם מקרה של קורונה.

אז אולי כדאי להמנע בקורונה מנסיעות כאלו?

ברור
עדיין אני לא בן-אנוש יחידי על המפה,
יש אנשים, לשם הדוגמא שחייבים לעבור טיפול\בדיקה רפואית במרכז וחייבים לחצות את הארץ לאורכה.
שלא יעשו?

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת
מצב
הנושא נעול.

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה