- הוסף לסימניות
למה אתה מתכווין בכל השעות עוברים בדיוק באותם חניוניםע''פ דרך הטבע איזה שעה יהיה יותר כדאי לצאת מב''ב ולנסוע פחות חניונים וכו'
בשעה 23:00 בלילה או 01:30 ?
למה אתה מתכווין בכל השעות עוברים בדיוק באותם חניוניםע''פ דרך הטבע איזה שעה יהיה יותר כדאי לצאת מב''ב ולנסוע פחות חניונים וכו'
בשעה 23:00 בלילה או 01:30 ?
אבל מתי ישארו הרבה אנשים בהר? כך שהמשטרה לא ירשו לעלות עוד אוטובסיםלמה אתה מתכווין בכל השעות עוברים בדיוק באותם חניונים
כן התחיל הרשמה בסכום של 10 ש"ח ונגמרו הכרטיסיםהאם יהיו שאטלים מבר יוחאי למירון בל"ג בעומר?
כמה יותר מוקדם ככה יותר ריקאבל מתי ישארו הרבה אנשים בהר? כך שהמשטרה לא ירשו לעלות עוד אוטובסים
זה לא מעשי, אין להם איך לסגור הכלאני נמצא בבר יוחאי עם כל המשפחה
מקווה שלא נתאכזב
זה כמה משפחות
ולא בחורי ישיבה חובבי אקשן שיכולים לקפוץ מגדרות וכו'
ברגל ניתן ללכת רק להזכירכם חניון הקהילות נמצא ליד ספסופה ומשם ברגל כך שאין בעיהזה לא מעשי, אין להם איך לסגור הכל
וגם אם בטעות יסגרו את הכביש/שביל שהלכתם בו אפשר לחכות שהשוטר יהיה עסוק עם משהו אחר ולעבור
הוא לא אבל הוא נמצא ליד בר יוחאי.ברגל ניתן ללכת רק להזכירכם חניון הקהילות נמצא ליד ספסופה ומשם ברגל כך שאין בעיה
האוטובוסים של הקהילות אני יודע שנוסעים דרך צומת חירםנראה לי שאתה טועה כי הם חונים בחניון כחל שזה המסלול של כל האוטובוסים קדרים שמאלה דרך אליפלט
אולי בחזור זה מאריך להם...
וכן הטילטול לעבור אוטובוסים
יש לי מיטה ל1500 ש"ח, תתקשר אלי 0527172114.אני מחפש להשכיר מיטה במירון לשבת ל"ג בעומר אפילו יחד עם עוד כמה אם מיהו יודע פרטים אשמח אם יעדכן
יקר לי אני מחפש יותר זוליש לי מיטה ל1500 ש"ח, תתקשר אלי 0527172114.
לידיעתך 1500 ש"ח זה זול המחיר הרגיל נע בין 2500-3000 ש"חיקר לי אני מחפש יותר זול
אני מחפש רק לשבת ואני לא מתפנק בסה"כ מיטה ומזרון בשנים הקודמות היו מקומות בין 500 - ל1000לידיעתך 1500 ש"ח זה זול המחיר הרגיל נע בין 2500-3000 ש"ח
אפשר להוריד מאתר ההילולא:זה ממש לא קריא
xn--5dbq7be.xn--4dbrk0ce
לא בשבתאני מחפש רק לשבת ואני לא מתפנק בסה"כ מיטה ומזרון בשנים הקודמות היו מקומות בין 500 - ל1000
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים