- הוסף לסימניות
,
תוכלי לשלוח לי מייל ל- metuchnet בגימייל?בכיף בפרטי אבל אין לי פרימיום אז תשלחי לי הודעה
תוכלי לשלוח לי מייל ל- metuchnet בגימייל?בכיף בפרטי אבל אין לי פרימיום אז תשלחי לי הודעה
נשמע כמו:עבודה לאברכים
אצל חסידים כל אדם נשוי בשנותיו הראשונות מכונה אברך, גם אם עובד משרה מלאהנשמע כמו:
כולל יום לעובדים, שידוך לנשואים, תרופה לבריאים וכדו'...
סליחה על הסטיה מהנושא אבל הציק לי...
וזה למה?אצל חסידים כל אדם נשוי בשנותיו הראשונות מכונה אברך, גם אם עובד משרה מלאה
זה כבר דיון על ההשקפהוזה למה?
מילא רך בשנים אך למה אב בחכמה?
נשמע לי זילות בלומדי התורה מחזיקי העולם..
תחשוב שהיו קוראים לכל אדם ממושקף רמטכ"ל... או לכל ילד ג'ינג'י רופא.. או לכל חובש כיפה דיין....(או לכל ח"כ הרב... ב"ה שזה רק בעיתונות ולא בשפת היום יום)
ממש לא נכוןרק על זה,
אני לא יודעת מהי העבודה,
אבל 35 לשעה לגבר- זה די מעט גם בשביל התחלה. שהכר שלהם גבוה יותר מנשים והם יכולים בכיף למצוא עבודות בשכר גלובלי של 7-8 בתור התחלה.
ואם זו עבודה פיזית- אז בכלל.
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים