עזרה הסוד לגיוס עובדים

• הוסף לסימניות
נשמע כמו:
כולל יום לעובדים, שידוך לנשואים, תרופה לבריאים וכדו'...
סליחה על הסטיה מהנושא אבל הציק לי...
אצל חסידים כל אדם נשוי בשנותיו הראשונות מכונה אברך, גם אם עובד משרה מלאה

• הוסף לסימניות
אצל חסידים כל אדם נשוי בשנותיו הראשונות מכונה אברך, גם אם עובד משרה מלאה
וזה למה?
מילא רך בשנים אך למה אב בחכמה?
נשמע לי זילות בלומדי התורה מחזיקי העולם..
תחשוב שהיו קוראים לכל אדם ממושקף רמטכ"ל... או לכל ילד ג'ינג'י רופא.. או לכל חובש כיפה דיין....(או לכל ח"כ הרב ;)... ב"ה שזה רק בעיתונות ולא בשפת היום יום)

• הוסף לסימניות
וזה למה?
מילא רך בשנים אך למה אב בחכמה?
נשמע לי זילות בלומדי התורה מחזיקי העולם..
תחשוב שהיו קוראים לכל אדם ממושקף רמטכ"ל... או לכל ילד ג'ינג'י רופא.. או לכל חובש כיפה דיין....(או לכל ח"כ הרב ;)... ב"ה שזה רק בעיתונות ולא בשפת היום יום)
זה כבר דיון על ההשקפה
תכלס בן אדם מחפש עובדים וצריך להשתמש במילים המקובלות

• הוסף לסימניות
רק על זה,
אני לא יודעת מהי העבודה,
אבל 35 לשעה לגבר- זה די מעט גם בשביל התחלה. שהכר שלהם גבוה יותר מנשים והם יכולים בכיף למצוא עבודות בשכר גלובלי של 7-8 בתור התחלה.
ואם זו עבודה פיזית- אז בכלל.
ממש לא נכון
ללא תעודה מקצועית , או ניסיון משמעותי זה הסכומים פלוס מינוס
עם תעודה והכשרה אכן השכר הרבה יותר מטפס.

מסייגת עבודה פיזית

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה