דרוש מתכון הסוד לחלות אווריריות כמו בחנויות, יש לכם?

• הוסף לסימניות
שלום
יש לנו מתכון לחלות
ניסינו סוגי קמחים, זמני התפחה ומשפרי אפיה שונים והחלות יוצאות מעולות!
אך, יש לנו חלום שהחלות יצאו אווריריות כמו בחנויות...!
נשמח מאוד להחכים מניסיונכם
בתודה מראש

• הוסף לסימניות
שלום
יש לנו מתכון לחלות
ניסינו סוגי קמחים, זמני התפחה ומשפרי אפיה שונים והחלות יוצאות מעולות!
אך, יש לנו חלום שהחלות יצאו אווריריות כמו בחנויות...!
נשמח מאוד להחכים מניסיונכם
בתודה מראש
בחנויות כשרוצים לשווק טוב, כתוב "בטעם ביתי".
אז תחליטו מה יותר טעים, בחנות או בבית? או שדווקא חנות בטעם של בית? :)

• הוסף לסימניות
גם אני אחרי הרבה נסיונות, הגעתי למסקנה שככל הנראה במאפיות יש משפרי אפייה או כל מיני חומרים מייצבים תעשייתים שגורמים לטעם הזה של החנות. ומטעמי בריאות אני מעדיפה לוותר עליהם.

ובסופו של דבר, אחרי שניסיתי את הטיפ של התפחה בתנור שנכתב כאן על ידי @רוחי בלבוחי, אני חושבת שהחלות שלי יותר טעימות משל החנויות.

• הוסף לסימניות
גם אני אחרי הרבה נסיונות, הגעתי למסקנה שככל הנראה במאפיות יש משפרי אפייה או כל מיני חומרים מייצבים תעשייתים שגורמים לטעם הזה של החנות. ומטעמי בריאות אני מעדיפה לוותר עליהם.

ובסופו של דבר, אחרי שניסיתי את הטיפ של התפחה בתנור שנכתב כאן על ידי @רוחי בלבוחי, אני חושבת שהחלות שלי יותר טעימות משל החנויות.
אואווו אייזה כייף

• הוסף לסימניות
נכון. יש במאפיות תנורים מיוחדים להתפחה. זה לוקח בערך עוד שעה.
זה תנורים על 50 צלזיוס בערך.

• הוסף לסימניות
את פשוט מכינה לחמניות מאוד קטנות ונותנת להם שעה לתפוח מה שגורם לזה שבקושי יש בצק יותר יש אוויר ואז זה יכול להיות שבוע מחוץ למקרר ורךךךך בטירוף
זה אני לא מכירה.
אני עושה לחמניות קטנות, והן יוצאות טובות וטעימות, אבל לא נשארות טריות מחוץ למקפיא.
אני עושה בלילה רכה יחסית, וזה עושה אותן רכות יותר ועסיסיות.

• הוסף לסימניות
זה אני לא מכירה.
אני עושה לחמניות קטנות, והן יוצאות טובות וטעימות, אבל לא נשארות טריות מחוץ למקפיא.
אני עושה בלילה רכה יחסית, וזה עושה אותן רכות יותר ועסיסיות.
את צריכה לעשות לחמניות קטנות ולתת לזה לתפוח עוד איזה שעה וזה תופח ענק ויוצא ממש רך גם מחוץ למקפיא .אני מכינה כל שבוע ובעזרת ה" זה ממש טוב וגם מאוד חשוב למרוח ביצה ואיך שזה יוצא מהתנור להעביר בזריזות לתבנית רשת את הלחמניות ולכסות במגבת ממש מכל הכיוונים עד שזה קר לגמרי וזה פשוט יוצא רך בהצלחה

• הוסף לסימניות
תודה רבה לכולם
נשמח מאוד לנסות התפחה בתנור
וגם נשמח לקבל את המתכון של רוחי בלבוחי היקרה
תודה

• הוסף לסימניות
את צריכה לעשות לחמניות קטנות ולתת לזה לתפוח עוד איזה שעה וזה תופח ענק ויוצא ממש רך גם מחוץ למקפיא .אני מכינה כל שבוע ובעזרת ה" זה ממש טוב וגם מאוד חשוב למרוח ביצה ואיך שזה יוצא מהתנור להעביר בזריזות לתבנית רשת את הלחמניות ולכסות במגבת ממש מכל הכיוונים עד שזה קר לגמרי וזה פשוט יוצא רך בהצלחה
אנסה.
תודה רבה!
החלות של הבית, תמיד יותר טעימות משל החנות. רק שהן לא מחזיקות בחוץ.
אני תמיד שומרת בהקפאה.

• הוסף לסימניות
משתמשת במתכון של אושרית אברג'ל,

לדעתי מה שגורם לאוריריות -
לישה לפי מה שכתוב במתכון - לפחות 10/12 דקות
לישה חוזרת אחרי כמה דקות
את הרצועות - ליצור נחשים, לרדד למלבנים ארוכים, לגלגל כל אחד לרולדה.
אחרי הקליעה להתפיח שוב לפחות רבע שעה.

• הוסף לסימניות
פחות עניין של שיטות וזמני התפחה. יותר עניין של סוגי קמחים ותוספים.

במאפיות משתמשים בקמחים עשירים בחלבונים ומוסיפים אנזימים ותוספים שמייצרים בצק חזק יותר שיכול לתפוח מהר יותר, לגובה ולא לרוחב ולא ליפול. הבצק הזה שומר לחות גם אחרי האפייה ולא מתייבש.
תחשבו על הרוגלאך הפשוטים שקונים בקופסת פלסטיק בסופר או במשנת יוסף. גם אחרי שבועיים הם לחים ולא מתפוררים, תודות לתוספים שונים.

יש בלוג של "האופה". הוא מפרט שם הכל באופן מרתק ממש.

(הגעתי לשם כי חיפשתי מתכון ללחם קל ביתי. מסתבר שאי אפשר להכין בבית, צריך תוספים.)

הכי קרוב לזה בבית זה להשתמש בקמח לחם טוב. התנסיתי בכל הסוגים שמציעים בחנויות סטנדרטיות. כרגע היה מאוד מוצלח הקמח לחם מסדרת הקסם של סוגת. מתייחסת אליו כקמח רגיל ולא לפי ההוראות שם (רק להוסיף מים). לפני כמה חודשים היתה תקופה שהוא היה פחות מוצלח והשתמשתי בשל חברות אחרות

נערך לאחרונה ב:
  • הוסף לסימניות
להתסיס את השמרים לפני בחלק מכמות המים של הבצק חלק מכמות הסוכר וכמה כפות קמח כדי שיהיה לשמרים מה לאכול להשאיר כך 10 דקות אחרי הערבוב ואז להוסיף את שאר מרכיבי הבצק וללוש
מאד מסיע לחלות

• הוסף לסימניות

תקראי באשכול, כתוב שם מסודר.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה