עוד דבר-שנים שנסתי להבין איך ביצה קשה מתקלפת הכי טוב,
ואז לימד אותי הבן מהישיבה את הסוד:
להוסיף 2 כפות גדושות מלח למי הבישול.
(אחרי ששופכים את המים החמים שמים מים קרים לקרר את הביצים)
תענוג. אשמח אם עזר לעוד מישהו.
הביצים לא יהיו ככה מלוחות?שנים שנסתי להבין איך ביצה קשה מתקלפת הכי טוב,
כמה ביצים את מבשלת עם שתי כפות מלח?שנים שנסתי להבין איך ביצה קשה מתקלפת הכי טוב,
זה כמעט לא מורגשהביצים לא יהיו ככה מלוחות?
זה לא יחדור לביצה?
בעקרון הבן שלי אמר לי לשים המון מלח אפילו יותר (חצי שקית),כמה ביצים את מבשלת עם שתי כפות מלח?
אחרי רתיחה 5 דקות על רתיחה נמוכה,עוד דבר-
לא לבשל מידי הרבה זמן
לא. תצטרכי להוסיף מלח אח"כ.הביצים לא יהיו ככה מלוחות?
זה לא יחדור לביצה?
זה נכון, ומה שגורם לביצה להיפרד בקלות מהקליפה זה המעבר החד בין. החום לקור,אני יודעות שמלח זה פתרון שהביצים לא יתפוצצו במהלך הבישול
עושה את זה שנים..
www.prog.co.il
www.prog.co.il
לכבות מיד אחרי הרתיחה ולהשאיר בסירבעקרון הבן שלי אמר לי לשים המון מלח אפילו יותר (חצי שקית),
אבל כף אחת גדושה ו13 ביצים התקלפו נהדר. (וכמובן גם לקרר עם מים)
אחרי רתיחה 5 דקות על רתיחה נמוכה,
מקסימום 10. (ויש מהדרים דקה ויוצא רך ממש - וזה אם הביצים היו במים קודם עד שרתחו)
לא. תצטרכי להוסיף מלח אח"כ.
rhon.co.il
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים