הסוף לבזבוז הכסף על קניות בארץ!!!!!! אשכול העלאת קישורים וחברות שליחויות בארה"ב וטורקיה.... שווה קריאה.

מישהו אולי ניסה להזמין מ ZARA??
אני מפחדת שזה עוקץ......

עשיתי קניה הפילו ואני מגלה שהמשלוח חזר לחברה מה עשיתי לא טוב מישהו יכול לעזור שמתי את הכתובת שקיבלתי מחברת המשלוחים

כמה מהשמלות שהזמנתי והגיעו מהמם כל שמלה פחות מ20 שח
איך המידות שלהם?
דרך מי שלחת לארץ? וכמה עלה?
תודה!

איך המידות שלהם?
דרך מי שלחת לארץ? וכמה עלה?
תודה!
דרך USHOPS
לפי המחירון הרגיל שלהם נראה לי 19 דולר
המידות די תואמות לארץ
אחותי היא בת שנתיים וחצי אבל די גבוהה ושמנמונת אז לקחתנו 3-4 אבל זה תלוי בך איך את אוהבת את האורך של השמלות
אמא שלי מעדיפה לא מידי קצר מבחינה פרקטית

יש אתרים בטורקיה שאפשר לשלם רק עם כרטיס אשראי שהכתובת לחיוב שלו טורקיה
כך שבנקסט טורקיה ובH&M טורקיה אם אין לך כרטיס אשראי טורקי אין איך לרכוש דרכם.

דרך USHOPS
לפי המחירון הרגיל שלהם נראה לי 19 דולר
המידות די תואמות לארץ
אחותי היא בת שנתיים וחצי אבל די גבוהה ושמנמונת אז לקחתנו 3-4 אבל זה תלוי בך איך את אוהבת את האורך של השמלות
אמא שלי מעדיפה לא מידי קצר מבחינה פרקטית
תוך כמה זמן מגיע?

יש אתרים בטורקיה שאפשר לשלם רק עם כרטיס אשראי שהכתובת לחיוב שלו טורקיה
כך שבנקסט טורקיה ובH&M טורקיה אם אין לך כרטיס אשראי טורקי אין איך לרכוש דרכם.
כן שעות ניסיתי בH&M אבל אנשים טוענים שכן אפשר
גם מנגו לא הצלחתי לא יודעת למה

כן שעות ניסיתי בH&M אבל אנשים טוענים שכן אפשר
גם מנגו לא הצלחתי לא יודעת למה
התכתבתי עם השירות לקוחות של H&M הם אמרו לי שאין אפשרות עם כרטיס אשראי לא טורקי
איך אנשים אמרו לך שביצעו את זה?

הבנתי שהתשלום לחברת המשלוח זה לפי משקל, איך אפשר לדעת מה משקל החבילה שאני רוצה להזמין?
תבדקי בבית כמה שוקל פריט כמו שקנית וככה תדיעי.

היי.
קצת התבלבלתי כאן יש מישהו שהזמין וכבר הגיע לו?
אשמח שיעלה כאן פרטים מסודרים... איזה חברה? מה עלות משלוח?מה חוקי המשלוח? אמינות? שירות?תוך כמה זמן הגיע? מדניות החזרות? וכו' וכו'.
תודה גדולה.

היי.
קצת התבלבלתי כאן יש מישהו שהזמין וכבר הגיע לו?
אשמח שיעלה כאן פרטים מסודרים... איזה חברה? מה עלות משלוח?מה חוקי המשלוח? אמינות? שירות?תוך כמה זמן הגיע? מדניות החזרות? וכו' וכו'.
תודה גדולה.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה