- הוסף לסימניות
יש להם סניף בין ככר השבת למאה שעריםנראה לי שמואל הנביא לא?
יש להם סניף בין ככר השבת למאה שעריםנראה לי שמואל הנביא לא?
גוגל נותן כתובת מאה שערים 15, אני חושבת שזה עבר כתובת באיזשהו שלב (שנה שעברה כשהלכנו לשם הם בדיוק היו סביבות הפתיחה של המקום החדש ונראה לי שזה היה כבר מאה שערים)נראה לי שמואל הנביא לא?
יש גם משהו בשמואל הנביא אחרי הפניה ליחזקאל לא?יש להם סניף בין ככר השבת למאה שערים
הפרווה לא אכילגולדיס,
יש גם פרווה וגם בשריות...
וואו של סופגניות.
![]()
חנוכה - מתחם חגים | גולדיס - משלוחי אוכל כשר
קטגורית חנוכה של גולדיס. אוכל יהודי כשר לארוחת חג החנוכה, בגולדיס קיימות מבחר מנות גורמה איכותיות עם טעמים מסורתיים בשילוב עם טעמים מהעולם. באתר שלנו תמצאו סופגניות מיוחדות, סופגניות מלוחות, מארזים להכנת סופגניות בבית.www.goldys.co.il
לא התלהבתי מידיאיך הסופגנית של קונדיטוריית כץ בבני ברק? נחשבות טובות במיוחד?
מה ההכשר שם?ממליץ בחום
טיל של סופגניות
הירקון 76 בני ברק
בדץ בית יוסףמה ההכשר שם?
ממה שידוע לי רולדין יש להם בעיה של חלב נוכרי למי שמקפיד על זה.יש רולדין בכשרות בד"ץ (לא בית יוסף) ?
מה ההכשר שם?
מה שידוע לי....[ביסקוטי]בדץ בית יוסף
בידיעה מוחלטת לא. גם לא בית יוסף .יש רולדין בכשרות בד"ץ (לא בית יוסף) ?
למה כוונת כשרות בד''ץ.יש משהו מהרשימה הבאה שיש להם כשרות בד"ץ (לא בית יוסף) ? :
מאפיית לחמים
NONO & MIMI
מאפה נאמן
קפה אוסישקין
ספרינקלס בייקרי
לנדוור
מתוקה
קונדיטוריית שני
שואו רום
אלון שבו
מתוק מהלב
DE KARINA שוקולד
קפה גרג
Arcaffe
קיבלנו שובר מהעבודה למימוש לכבוד חנוכה באחת מהחנויות הנ"ל
מאפה נאמן בקניון רמות יש להם אגודת ישראל לדעתייש משהו מהרשימה הבאה שיש להם כשרות בד"ץ (לא בית יוסף) ? :
מאפיית לחמים
NONO & MIMI
מאפה נאמן
קפה אוסישקין
ספרינקלס בייקרי
לנדוור
מתוקה
קונדיטוריית שני
שואו רום
אלון שבו
מתוק מהלב
DE KARINA שוקולד
קפה גרג
Arcaffe
קיבלנו שובר מהעבודה למימוש לכבוד חנוכה באחת מהחנויות הנ"ל
rhon.co.il
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים