מחשבון מדעי
משתמש פעיל
- הוסף לסימניות
אני לא מכירה את הסופגניות שלהם.
התיחסתי לנושא הכשרות בלבד
התיחסתי לנושא הכשרות בלבד
אני הרבה יותר אוהבת את של נחמה עם המילוי גבינה מתוקה. ואוו של סופגניההסופגניות הקלאסיות של מאפה נאמן טעימות?טריות ממש?
על הפרווהמה שידוע לי....[ביסקוטי]
על חלק מוצרים יש גם קהילות.......
יש להם סניף חדש בשמגר.נראה לי שיש להם רק סניף אחד, ברחוב מאה שערים איפשהו.
השנה הם לא מייצרים בעצמם את הסופגניות אלא מביאים את התוצרת של מאפיית English cakeאיך הסופגנית של קונדיטוריית כץ בבני ברק? נחשבות טובות במיוחד?
הכשרות פה שונה מהכשרות בכץ לא?השנה הם לא מייצרים בעצמם את הסופגניות אלא מביאים את התוצרת של מאפיית English cake
הסופגניות האלו נמכרות גם בסניפי מאפיית שיבולת השרון במחיר של 10₪ לסופגנייה
צפה בקובץ המצורף 1857218
שיבולת השרון וכץ זה בכשרות הרב לנדאהשנה הם לא מייצרים בעצמם את הסופגניות אלא מביאים את התוצרת של מאפיית English cake
הסופגניות האלו נמכרות גם בסניפי מאפיית שיבולת השרון במחיר של 10₪ לסופגנייה
צפה בקובץ המצורף 1857218
הכשרות פה שונה מהכשרות בכץ לא?
יש להם כשרות של הרב לנדא על חלק מהתוצרתשיבולת השרון וכץ זה בכשרות הרב לנדא
הוא מאשר את הסופגניות של אינגליש קייק?
לאינגליש קייק?יש להם כשרות של הרב לנדא על חלק מהתוצרת
אכן כן, כאמור - רק חלק מהתוצרתלאינגליש קייק?
בקישור לא כתוב שרק חלק מהתוצרת, כתוב שזה הכשרות במפעל המרכזי שמוציא את הסחורה לחנויות.אכן כן, כאמור - רק חלק מהתוצרת
אכן כך. התוצרת שבסניפים של אינגליש קייק אינה עומדת תחת כשרות הרב לנדא (יתכן שהסיבה היא היעדר פיקוח בחנות, או שיש להם קו ייצור או מפעל נוסף שאינו בפיקוח שלהם), אך קיימים מוצרים מתוצרתם שנמצאים תחת הכשרות הנ"ל.בקישור לא כתוב שרק חלק מהתוצרת, כתוב שזה הכשרות במפעל המרכזי שמוציא את הסחורה לחנויות.
קהילותDE KARINA שוקולד
יש סניפי חת״סקפה גרג
rhon.co.il
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים