כללי הסופגנייה המועדפת

• הוסף לסימניות
מצוין!

• הוסף לסימניות
נראה לי שכדאי שמעט מהצמחים יעלו על הסופגניה, נותן קישור
כמובן שלא קראתי עד הסוף - ועימכם הסליחה על החזרה.

• הוסף לסימניות
ראיתי את זה עכשיו מחולק,
דוקא יצא יפה מאד ומשכנע לקנות

• הוסף לסימניות
תודה רבה לכל המגיבים, כל הערה והארה תרם למוחי הדל לא מעט, ואני לוקח הכל לתשומת ליבי.

לגבי התמונה, היא קנויה משאטרסטוק, ומכל ההצעות שהציעו זה קרץ לי הכי הרבה.

לגבי הפרחים, מה שאני חשבתי, שדווקא בגלל הניגוד כביכול בין סופגנייה לפרחים, ישאל הקורא את עצמו, מה ענין שמיטה להר סיני, ואז יקרא את המילים הקטנטנות בשולי הדף, שם יראה שוב את צמח הקנולה, והבריאות שהוא אוגר בתוכו.

לגבי הניסוח "מטוגן בשמן קנולה". ייתכן מאד שהייתה אמור לשנות ל "הטיגון בשמן קנולה".

arials

יש טעות בדברייך לגבי האומגה 3 שבשמן קנולה. הבריאות שבשמן נשמר בהחלט גם בטיגון. אגב, את המלל על שמן קנולה והאומגה 3 העתקתי מ YNET ככתבו וכלשונו, למעט שיפור קוסמטי אחד, שלא קשור למידע על האומגה שבתוכו.

להלן עוד על שמן קנולה, ועל עמידותו בטיגון.
<TABLE style="WIDTH: 100%; BORDER-COLLAPSE: collapse" align=center><TBODY><TR><TD style="PADDING-RIGHT: 0px; PADDING-LEFT: 0px; PADDING-BOTTOM: 0px; VERTICAL-ALIGN: top; PADDING-TOP: 0px; TEXT-ALIGN: right">
</TD></TR><TR><TD style="PADDING-RIGHT: 0px; PADDING-LEFT: 0px; PADDING-BOTTOM: 10px; VERTICAL-ALIGN: top; PADDING-TOP: 0px; TEXT-ALIGN: right">
</TD></TR><TR><TD style="PADDING-RIGHT: 0px; PADDING-LEFT: 0px; PADDING-BOTTOM: 0px; VERTICAL-ALIGN: top; PADDING-TOP: 0px; TEXT-ALIGN: right"><TABLE style="WIDTH: 100%; BORDER-COLLAPSE: collapse" align=center><TBODY><TR><TD style="PADDING-RIGHT: 0px; PADDING-LEFT: 13px; PADDING-BOTTOM: 0px; VERTICAL-ALIGN: top; PADDING-TOP: 0px; TEXT-ALIGN: right"></TD><TD style="PADDING-RIGHT: 0px; PADDING-LEFT: 0px; PADDING-BOTTOM: 0px; VERTICAL-ALIGN: top; PADDING-TOP: 0px; TEXT-ALIGN: right"></TD></TR><TR><TD style="PADDING-RIGHT: 0px; PADDING-LEFT: 0px; PADDING-BOTTOM: 0px; VERTICAL-ALIGN: top; PADDING-TOP: 0px; TEXT-ALIGN: right"></TD><TD style="PADDING-RIGHT: 0px; PADDING-LEFT: 0px; PADDING-BOTTOM: 10px; VERTICAL-ALIGN: top; PADDING-TOP: 10px; TEXT-ALIGN: right"></TD></TR><TR><TD style="PADDING-RIGHT: 0px; PADDING-LEFT: 0px; PADDING-BOTTOM: 0px; VERTICAL-ALIGN: top; PADDING-TOP: 0px; TEXT-ALIGN: right">
icon_health.gif
</TD><TD style="PADDING-RIGHT: 0px; PADDING-LEFT: 0px; PADDING-BOTTOM: 0px; VERTICAL-ALIGN: top; PADDING-TOP: 0px; TEXT-ALIGN: right">בשל התכולה הגבוהה של חומצות השומן החד-בלתי-רוויות, היציבות יחסית בחימום, שמן קנולה אומגה 3 מתאים לתיבול, בישול וטיגון. יחד עם זאת לשמירה מקסימאלית על ערכי אומגה 3, עדיף להשתמש בשמן לטיגון קצר.
</TD></TR></TBODY></TABLE></TD></TR></TBODY></TABLE>

• הוסף לסימניות
מודעה יפה ומיוחדת.

המילה 'מטוגן' 'הטיגון' וכו' קצת מציקה לי, תנסה משהו קצת יותר אפע'ס... נו, פחות מטוגן...

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י איש קטן;330592:
arials

יש טעות בדברייך לגבי האומגה 3 שבשמן קנולה. הבריאות שבשמן נשמר בהחלט גם בטיגון. אגב, את המלל על שמן קנולה והאומגה 3 העתקתי מ YNET ככתבו וכלשונו, למעט שיפור קוסמטי אחד, שלא קשור למידע על האומגה שבתוכו.

להלן עוד על שמן קנולה, ועל עמידותו בטיגון.
<table style="width: 506px; border-collapse: collapse; height: 164px;" align="center"><tbody><tr><td style="padding: 0px; vertical-align: top; text-align: right;">
</td></tr><tr><td style="padding: 0px 0px 10px; vertical-align: top; text-align: right;">
</td></tr><tr><td style="padding: 0px; vertical-align: top; text-align: right;"><table style="width: 100%; border-collapse: collapse;" align="center"><tbody><tr><td style="padding: 0px 0px 0px 13px; vertical-align: top; text-align: right;">
</td><td style="padding: 0px; vertical-align: top; text-align: right;">
</td></tr><tr><td style="padding: 0px; vertical-align: top; text-align: right;">
</td><td style="padding: 10px 0px; vertical-align: top; text-align: right;">
</td></tr><tr><td style="padding: 0px; vertical-align: top; text-align: right;">
icon_health.gif
</td><td style="padding: 0px; vertical-align: top; text-align: right;">בשל התכולה הגבוהה של חומצות השומן החד-בלתי-רוויות, היציבות יחסית בחימום, שמן קנולה אומגה 3 מתאים לתיבול, בישול וטיגון. יחד עם זאת לשמירה מקסימאלית על ערכי אומגה 3, עדיף להשתמש בשמן לטיגון קצר.
</td></tr></tbody></table></td></tr></tbody></table>

איש, העבודה שלך ברמה, ואני בכלל אוהבת את הסגנון שלך, ואת החשיבה המקורית שלך.

לגבי מה שכתוב ב-YNET שכנראה (רק אולי, אתה יודע) זה לא מידע אובייקטיבי, אלא ממומן - אין לי אחריות על כתבות מהסוג הזה, ומי שרוצה להחכים דרכם - שיערב לו.

אבל העובדות הן - שאומגה 3 נהרס אפילו בחשיפה לחום השמש (מי שקצת מכיר - משווקי אומגה 3 שמכבדים את עצמם מקפידים על אריזה בבקבוקים מיוחדים אטומים, הובלה בקירור, אחסון בקירור והדגשה שעל המוצר להישמר בקרור).

שמן מזוכך מכל סוג לא מכיל אפילו שמץ של אומגה 3, כי הוא מופק בטמפ' של בערך 200 מעלות. ואם הוסיפו לו, ואז טיגנו בו - שוב לא נשאר מזה כלום. גם טיגון קצר ואפילו קצרצר הורס את האומגה 3, לא כל שכן במאפיה שמטגנים כמה עשרות סופגניות באותו שמן....

סליחה שאני הורסת אידיליות :eek:

• הוסף לסימניות
אריאל

את הציטוט האחרון מדבריי לא העתקתי מ YNET אלא מפורום מקצועי על מזון בריא. אך אודה ולא אבוש, שלא בדקתי את הענין באופן עמוק, וכנראה שהצדק איתך.

• הוסף לסימניות
במקום להתקאשקעש:
"הסופגניה המועדפת - בשמן קנולה, פחות שמן, פחות קלוריות".

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י איש קטן;330714:
אריאל

את הציטוט האחרון מדבריי לא העתקתי מ YNET אלא מפורום מקצועי על מזון בריא. אך אודה ולא אבוש, שלא בדקתי את הענין באופן עמוק, וכנראה שהצדק איתך.

סליחה ש"נטפלתי" למודעה שלך, כאמור אין לי שום דבר נגדך ח"ו,
רק קשה לי עם חגיגת הקנולה המזוייפת שהשתלטה על השוק ואנשים שבאמת אכפת להם מהבריאות שלהם משתמשים דווקא בזה וכו'...
סליחה על ההתפרצות לאשכול שלך.

ו... אשמח לדעת איזה פורום.

• הוסף לסימניות
איש, לאט לאט האשכול מתקרב למס' הצפיות של האשכולות הקודמים שלך - -:)

• הוסף לסימניות
cmyk

כסף אראה מזה? תן לי יורו על כל צפייה, אז נדבר על הענין הזה...

• הוסף לסימניות
מודעה יפה מאד.
אני הייתי מטשטשת את הפרחים מאחורה, שיראה כאילו בלי פוקוס

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה