דרוש מידע הסופרת א. נחושתן - מי מכיר?

• פותח הנושא 2u2
  • פורסם בתאריך
  • הוסף לסימניות
מחמיא לי שאני נשמעת בעיתונים.
כותבת בינתיים במגזין נשי אחד.
כתבות בתחומים שונים.
שם עט: שמי האמיתי.

• הוסף לסימניות
נדיבה
מותר לחפור?
איזה מגזין??

• הוסף לסימניות
בעיקרון אני יותר נדיבה לאחרים
מאשר לעצמי.
כל הכבוד!!!
אבל אני אסביר לך למה כל כך מענין אותי.
אני כותבת המון המון ואם זו לא גאווה אז אני גם אגיד בקול שאני מוכשרת מאוד...:p:geek:
ולאחרונה אני מרגישה מבוזבזת מאוד עם הכישרון והעיפרון
ומשומה לא מצליחה להכנס לפורום כתיבה מקצועית
עניין אותי איפה אפשר להתקבל כסופרת קטנה וצעירה
זה הכל.
ואם תוכלי לעזור לי, (בענין הפורום בעיקר) אני אשמח

• הוסף לסימניות
על רות רפפורט ויונה ספיר אפשר להבין. בסך הכל אותו ראש. אבל אסתר קווין וא. נחושתן??:eek: רק לא זה;)
שמה האמיתי או הישן של אסתר קווין זה אסתר רפפורט. יש לה ספר ישן באנגלית בשם הזה, נראה לי...

• הוסף לסימניות
גם אני עדיין לא הצלחתי להיכנס לפורום כתיבה של פרוג
הם אומרים שיש שם עומס והרבה ממתינים.
מאמינה לך שאת מוכשרת.
תנסי לשלוח חומרים למיילים של עורכות עיתונים
זה קשה. אבל אם את עקבית וכותבת טוב
זה יכול להתרחש.
זה לא כזה מתגמל. אבל מספק.
יש פורום/אתר קדם חרדי
יש להם גם פורום כתיבה.
תנסי שם. נראה לי פחות מקצועי
כי אין כמו פרוג.
בהצלחה

• הוסף לסימניות
רצינית או צינית
???

• הוסף לסימניות
אני שלחתי חומר
וענו לי שזה עניין של זמן
אז אני מחכה בסבלנות

• הוסף לסימניות
לפי החגורה אתם כבר מאושרים שם, ואם לא זה כנראה באג בהרשאות

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה