- הוסף לסימניות
- #10,481
שום דבר זה לא סתם...סתם.... מי שהתחיל עם המודעה הזו, תסתכלו בהתחלה בכותרת
מישהו שרצה שיצמד לו הכינוי הזה
שום דבר זה לא סתם...סתם.... מי שהתחיל עם המודעה הזו, תסתכלו בהתחלה בכותרת
תלחץ על הקישוראיפה????????
יש למישהו את השיר המקורי באנגלית?שמילי אונגר, אידיש נחת, יוסי לקס, מקהלת זמרה & תזמורת פריילאך - טאטי
לחן: יוסי גרין, מילים: ליפא שמעלצר, ביצוע במקור (באנגלית): דדי,
https://www.youtube.com/watch?v=XLQNeR72Eto
היי מישהו יכול להוריד את השיר "אל תעזבי ידים " של עקיבא תורגמן?
אני צריכה דחוף את השיר ומשפע מצוות תפילין של בעלז
גם לי <לא ניתן לפרסם מיילים באופן פומבי>למי יש את הדיסק של אלי הרצליך החדש
שלח לי למייל <לא ניתן לפרסם מיילים באופן פומבי>
גם לי... <לא ניתן לפרסם מיילים באופן פומבי>גם לי <לא ניתן לפרסם מיילים באופן פומבי>
מה רה למה לא יורד כותב לי נכשל הקובץ לא הושלם [הקובץ שמע כן יורד]מוטי שטיינמץ - ניגון ויז'ניץ
סינגל שני מתוך פרויקט הניגונים העתיקים של מוטי שטיינמץ. הלחן מבית ויז'ניץ, העיבוד של הצמד אלי קליין ואיצי ברי כשעל ההפקה המוזיקלית, מנהלו של שטיינמץ, רובי בנט.
https://www.youtube.com/watch?v=5iOqlFVZJYA
זה לא קליפ, רק עם תמונה.מה רה למה לא יורד כותב לי נכשל הקובץ לא הושלם [הקובץ שמע כן יורד]
למי שיש פתרון או שיכול לעלות לגמבו או לגוגל דרייב או עוד אפשרויות אבל עדיף לא בגמבו כי זה נחסם לי ישר תודה מראש !!!!!!!!!
שלחתי לך את פינימישהו יכול לשלוח לי את האלבום של הרצליך 2 וכן פינינ אינהורן למייל <לא ניתן לפרסם מיילים באופן פומבי>
תןדה ותזכו למצוות
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים