מישהו יכול לעלות את הסרטון כאן
כבר העלו את זה

אפשר בבקשה בבקשה שמישהו יעשה את זה קקובץ להורדה??????????????????......... בבקשה!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

יש הרבה רבנים שמתירים זאת!! אם אתה שאלתה ולא התירו לך אז ברור שאסור, אבל לך! אך אל תשכח שיש שמתירים. אני לא לוקח זאת ממני שאלתי רב ! ! רוצה מקורות?
אמנם רוב הרבנים מתירים, (כעומד וצווח וכו') אך אני אומר לכם שמי שמעתיק הוא פשוט לא יודע כמה עבודה זה להכין דיסק ואם הוא כן יודע, אז הוא פשוט רשע חסר לב, כמה שעות של השקעה, כמה כסף הוצאות, הקלטה, נגנים, מעבדים, הדפסה, הפצה וכו' וכו' לא מגיע להם טיפה החזר? דיסק לא עולה סכומים שא"א לעמוד מהם, טיפה רחמים... טיפה הכרת הטוב על העבודה של הדיסק...
הכותב באמת מעומק הלב
אחש

לדעתי בימינו רוב האנשים לא ילכו לקנות אלבום לא משנה מה המחיר (במיוחד שיש את כל הסינגלים)
ועובדה שמאז שציצו הפסיקו לשלוח קישורים לאלבומים חדשים כמעט אף אחד לא מכיר את השירים שבדיסקים החדשים
ובטוח שהזמרים מעדיפים שיורידו את האלבום בחינם ויכירו את השירים מאשר שאחרי ההשקעה הגדולה אף אחד לא יכיר את השירים
סוף כל סוף המטרה של האלבומים היא פרסום

קבצים מצורפים

• אודי דמארי - שד-י.jpg
    אודי דמארי - שד-י.jpg
    KB 95.8 · צפיות: 65

קבצים מצורפים

• משה מנדלוביץ - חנני.jpg
    משה מנדלוביץ - חנני.jpg
    KB 109 · צפיות: 54

קבצים מצורפים

• אסף שפר - שבת שלום.jpg
    אסף שפר - שבת שלום.jpg
    KB 207.3 · צפיות: 54

קבצים מצורפים

• עמירן דביר - חבר אותי אליך.jpg
    עמירן דביר - חבר אותי אליך.jpg
    KB 61.9 · צפיות: 88

קבצים מצורפים

• מאיר חג'בי - אין מה לפחד.png
    מאיר חג'בי - אין מה לפחד.png
    KB 61 · צפיות: 95

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה