- הוסף לסימניות
- #16,761
בבקשה תעלו את הקישור יוטיובברדיו קול ברמה וכן בתדר החדש (נראה לי 107.6) וכן התדר החדש יהיה משודר גם ביוטיוב אז יכול להיות ביוטויב ובשידור חי באתר לצפיה
בבקשה תעלו את הקישור יוטיובברדיו קול ברמה וכן בתדר החדש (נראה לי 107.6) וכן התדר החדש יהיה משודר גם ביוטיוב אז יכול להיות ביוטויב ובשידור חי באתר לצפיה
של קול ברמהאיזה אתרים??????
שם אין כלוםשל קול ברמה
תראה באשכול לילה מנצח כתוב שם הכלאפשר קישור (זה גם וידיאו??)
זה נראה לי זהאפשר לקבל שמע או וידאו של האירוע שהיה בארה"ב בל"ג בעומר של כל צמרת המוזיקה החסידית בארה"ב
אפשר לקבל שמע או וידאו של האירוע שהיה בארה"ב בל"ג בעומר של כל צמרת המוזיקה החסידית בארה"ב
ניתן לצפות כאןזה נראה לי זה
חסום לי, ראיתי לפי הכותרת...
אם משהו יכול להוריד משם אני אשמח מאוד!!
![]()
מופע הצדעה ענק למתנדבי ארגון 'הצלה' בארה"ב • צפו
בשידור חוזר: יום שלישי, 12 שעות גדושות תוכן עם קטעי מוזיקה בלעדיים ומרהיבים. פריד, פרידמן, שאפירו, מרקוס, מחרוזות ודואטים מיוחדים ואין ספוק רגעים מרגשים: (חדשות המוזיקה, מקודם)www.kikar.co.il
וואו אחד ההפועת היפות ביותרניתן לצפות כאן
Hatzalah Thon Live - Unite. Support. Celebrate
Together we can - Lag B’omer 2020unitedforprotection.com
אפשר להוריד את הסרטון ולעלות לכאן?![]()
משה פלד בראיון מיוחד ל'המחדש' לקראת צאת אלבומו החדש | המחדש
הוא הספיק להוציא שישה סינגלים בדרך לאלבום בכורה, לזכות בתחרות לחנים, אתם תוכלו לשמוע את השירים שלו מתנגנים בקול חי מיוזיק ובו זמנית גם בערוצי רדיו במגזר הכללי. הוא הספיק לארח את ישי לפידות לדואט מיוחד, לשתף פעולה עם גדולי היוצרים הישראלים ואפילו החסידיים, וכעת הוא אצלינו בראיון לקראת אלבום בכורה...hm-news.co.il
rhon.co.il
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים