דונלד טראמפ
משתמש פעיל
- הוסף לסימניות
- #17,461
מישהו יכול לעלות את השיר : טוב ה' דאיבישטאר איז גיט ,
תודה מראש!
מישהו יכול לעלות את השיר : טוב ה' דאיבישטאר איז גיט ,
תודה מראש!
מה שישאיזה שיר?
עד כמה שידוע לי זה האלבום היחיד שלהם (מכיון שזה מאוד ישן אני מניח שאין זכויות יוצרים)מה שיש
המשךמה שיש
מי מעלה?נטפרי לא פותחים שידור חי הם יפתחו רק בסוף!
השאלה עם נגמר השידור!מי מעלה?
היו היה דרך זום כמה אלפי דולרים בשביל לקבל קישוראיך הדינר הזה עובד??
דרך יוטיוב??
והשידור נגמר כבר?היו היה דרך זום כמה אלפי דולרים בשביל לקבל קישור
בבקשה.אפשר את השיר והערב נא של שוואקי ?
תודה רבה
בבקשה:אפשר את השיר והערב נא של שוואקי ?
תודה רבה
זה היה נ"ל אתמול או שלשוםוהשידור נגמר כבר?
והשידור נגמר כבר?
משך זמן: 16:18 פורסם: לפני 45 דקותזה היה נ"ל אתמול או שלשום
נו אז מי מעלה?!משך זמן: 16:18 פורסם: לפני 45 דקות
צריך שיפתחו את זה,נו אז מי מעלה?!
גם אצליצריך שיפתחו את זה,
לי (באתרוג) יקח לפחות יום עד שיפתחו את זה
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים