שרולי ברונכר ונתנאל ישראל - אבא גדול
אפשר את הקליפ באישי?

קבצים מצורפים

• יוני Z & ניסים בלאק - Home.MP4
    34 MB · צפיות: 288
  • יוני Z & ניסים בלאק - Home.mp3
    5.6 MB · צפיות: 153
ארי היל בקומזיץ וראיון אצל מנחם טוקר
במוצ"ש הקודם התארח באולפן אמן הקומזיצים והבעל מנגן ארי היל לראיון והופעה באולפן לצידו של אמן הקלידים דוד יונה גולדשטיין ואורחים נוספים, צפו בקטעי הוידאו והאזינו לראיון המלא • ארי שבחבורה

קבצים מצורפים

• 8abf8978d7e2bc7f1f56e668bf01ca49.mp4
    43.9 MB · צפיות: 339

קבצים מצורפים

• 09- קיים.mp3
    10.1 MB · צפיות: 147
בדמייך חיי - אברימי רוט | אלי פרידמן ויצחק מאיר

קבצים מצורפים

• אברימי_רוט_בסינגל_חדש_ומרגש_–_בדמיך_חיי_.mp3
    11.8 MB · צפיות: 113
  • אלי פרידמן ויצחק מאיר קיים את הילד - מה הבריות אומרות עליו - Eli Friedman & Yitzchak Meir.mp3
    4.3 MB · צפיות: 127
הקליפ של שרולי ברונכר ונתנאל ישראל
אפשר גם באישי ??
תודה מראש

יש למישהו קובץ אם כל השירים של נתנאל ישראל ושרולי ברוכנר?

שלום לכולם יש איזה שיר על המילים אחת שאלתי מאת השם וכו
השיר שיר רגש חסידי אשמח אם מישהו ימצא לי

תודה מראש

אלי מרקוס - חלק שלי

הזמר אלי מרקוס משחרר היום את אלבומו השלישי (או החמישי) - "יגעתי".

האלבום החדש "יגעתי" מכיל 11 רצועות במגוון סגנונות בהם השתתפו מיטב המלחינים והמעבדים: משה לאופר, פינקי וובער, איצי וולדנר, להקת היום השמיני, מרדכי ברזל, שלומי זלצמן, יענקי קריימן, איאן פרייטור, אודי דמארי ואברומי ברקו שגם אחראי על הפקת האלבום יחד עם מנדי פרידמן בן דודו של אלי.

עם צאת האלבום משוחרר מתוכו הסינגל "חלק שלי", שיר שהלחין מרדכי ברזל עם עיבוד של איאן פרייטור.

קבצים מצורפים

• אלי מרקוס - חלק שלי.mp3
    7.3 MB · צפיות: 122

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה