אשמח מאד אם מישהו יוכל בבקשה להעלות לי את השיר הזה ב MP3
המון תודה

נערך לאחרונה ב:
@אורית ממליה תודה רבה על כל השירים החדשים.
רק הערה קטנה, כיום אני לא יכול ליהנות בכלל מהשירים.
עד היום @עקיבא60 היה מעלה אותם עם אפשרות להורדה, כיום הוא לא מעלה, כי כבר את מעלה.
בגלל שאני לא יכול להוריד אותם אין לי מתי לשמוע אותם, וגם אם כן, אני לא יכול להוריד ולשמוע בדרך.
נשמח שתמשיכי להעלות שירים, אבל עם קישור להורדה, לפחות לקבצי mp3., אחרת, תני ל- @עקיבא60 להעלות אותם.
תודה רבה.

קבצים מצורפים

• רועי ~1.mp3
    3.4 MB
ואם כבר הערות אז כבר.
@עקיבא60, כאשר אתה מעלה שיר, תלחץ על "הוסף", ויתווסף שורה של השיר, זה מונע ממני כל פעם לפתוח את השיר בכרטיסייה חדשה, זה לא מבטל את השם של השיר, והכי חשוב, ע"י לחיצה על שלושת הנקודות ניתן להוריד במהירות את השיר.
זה אמור להיראות ככה:
1696792457025.png

תודה רבה!!!

זה לא סינגל, לכן לא נ''ל שיש עניין להעלות גם קובץ MP3 (במיוחד שזה לוקח הרבה זמן, אז תבינו אותי :eek:)

Chaim Ghoori - Collecting Sparks - תקציר האלבום
לחנים: האחים בלומשטיין. עיבודים: מנדי פורטנוי.

Chaim Ghoori - Collecting Sparks.jpg

מנדי הרשקוביץ & אברהם בלטי - טרטר טאנץ

מנדי הרשקוביץ & אברהם בלטי - טרטר טאנץ.jpg

שלומי גרטנר - ניסים LIVE
ניהול מוסיקלי: מוישי רוט. תזמורת: המנגנים. קולות: מקהלת נשמה. עיבודים: אברימי גור ארי.

שלומי גרטנר - ניסים LIVE.jpg

צפה בקובץ המצורף 1474624

תזמורת פריילאך & Nick Biello - חנניה
לחן: חנן בן ארי. עיבוד: צבי בלומנפלד.

תזמורת פריילאך & Nick Biello - חנניה.jpg

אבישי אשל - שבחי
מילים: אלחנן אשואל ויוני קיסר. לחן: יווני. עיבוד: יוני קיסר.

אבישי אשל - שבחי.jpg

אלי קרנזלר - קול פנו אלי
לחן: ר' שלמה קרליבך. עיבוד: ערן קליין.

אלי קרנזלר - קול פנו אלי.jpg

בצלאל לוין - אום אני חומה
לחן: הרב דוד כהן. עיבוד והפקה: דניאל הרלב.

בצלאל לוין - אום אני חומה.jpg

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה