אופסססססס עוד לא סימת איתי אני רוצה קישור לכל הפרקים.............

יש שם בתקציר עוד פרק של יואלי דיקמן

שמחת בית השואבה - בעלזא ירושלים - תשע"ט
שעתיים של שמחה
מתוך שמחת בית השואבה - בעלזא ירושלים - תשע"ט
ביחד עם הזמרים מוטי ויזל, אהרלה סאמעט, מוישי מנדלסון
1

בבקשה ובשמחה

1f448
להורדה דרך גמבומייל לחצו כאן
1f449

1f448
להורדה דרך גוגלדרייב 1 לחצו כאן
1f449

1f448
להורדה דרך גוגלדרייב 2 לחצו כאן
1f449
יש את זה בוידאו?

אין לי מושג אני רק יודעת שכל הדבר הזה יצא בחג
תודה על הרצון........

הי שלום אני מחפשת ווידאו שהעלו (די ממזמן) בפורומים של אייוועלט. הקישור שהביאו שם (דרייב) כבר לא תקין, ניסיתי לשלוח הודעה למי שהעלה את הוידאו אבל בינתיים אין מענה.... אולי יש כאן מישהו שרשום שם ובזמנו הוריד או שיש לו את הוידאו? קישור לדף: https://www.ivelt.com/forum/viewtopic.php?f=18&t=34223&start=50 והתמונה שהעלו עם הקובץ. תודה רבה גדולה לעוזרים! צפה בקובץ המצורף 395996
מה שם הוידיאו? של מי?
אין ביוטיוב?

לכל באי הפורום,
האשכול נסגר כרגע לרגל שיפוצים
עימכם הסליחה

נערך לאחרונה ב:
מוטי אילוביץ בביצוע מרגש ״לא איש דברים אנכי״
הזמר ואיש הרגש מוטי אילוביץ בביצוע יפה ומרגש לשיר המיוחד ״לא איש דברים אנכי״, (באידיש)
1

בבקשה ובשמחה

1f448
להורדה דרך גמבומייל לחצו כאן
1f449

1f448
להורדה דרך גוגלדרייב 1 לחצו כאן
1f449

1f448
להורדה דרך גוגלדרייב 2 לחצו כאן
זה משהו חדש?
יש את זה למישהו בבקשה בקליפ?
בתודה מראש!!

קבצים מצורפים

• כשרולי דיקמן 'גנב' מאחיו יואלי • האזינו - רדיו קול חי.mp4
    5.1 MB · צפיות: 251

קבצים מצורפים

• אילוביץ לא איש.mp4
    63.5 MB · צפיות: 222
זה מידי כבד וזה לא עולה.

וגם זה...
תוכלי בבקשה לשלוח לי במייל <לא ניתן לפרסם מיילים באופן פומבי> ?
או להעלות בג'מבו?
אני ממש אשמח!!

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה