תודה
הלינקים חסומים לי
ומסתבר שזה קבצי MP4
אחרת היו מעלים ישירות לאתר.
זה לא קבצי mp4

שיר הפרטיזנים - עמירן דביר

להורדה ישירה מכאן באתר:
https://www.prog.co.il/attachments/שיר-הפרטיזנים-היהודי-עמירן-דביר-וחברים-mp3.397669/

מקור:
https://www.prog.co.il/threads/אשכול-הסינגלים-בקשות-ותגובות.387726/page-24#post-5882763

אני מקווה שלא חוזרת על שיר שכבר הועלה [עשיתי חיפש קצר ולא מצאתי]
אני צריכה להבוקר את השיר של גד אלבז
"והאמת שאני מוקף בחסד .....בבוקר חסדך ואמונתך בלילות"
תודה רבה מראש....

נגן הקלרינט דוד קליגר במחרוזת 'הורה' • האזינו
%D7%92%D7%A8%D7%A4%D7%99%D7%A7%D7%94-%D7%9E%D7%97%D7%A8%D7%95%D7%96%D7%AA-%D7%94%D7%95%D7%A8%D7%94-%D7%93%D7%95%D7%93-%D7%A7%D7%9C%D7%99%D7%92%D7%A8-560x334.jpg

לקראת 'חג החנוכה' המתקרב והמסיבות הנחוגות בו, מגיש נגן הקלרינט דוד קליגר מחרוזת 'הורה' קצבית ומשובחת, בהקלטה מקורית מתוך אירוע בו הוא ניגן לאחרונה • תרימו ווליום ובואו לרקוד!

קבצים מצורפים

• נגן-הקלרינט-דוד-קליגר-במחרוזת-הורה-מקפיצה-ומשובחת-Clarinet-player-David-kliger-hora.mp3
    11.3 MB · צפיות: 150
אני מקווה שלא חוזרת על שיר שכבר הועלה [עשיתי חיפש קצר ולא מצאתי]
אני צריכה להבוקר את השיר של גד אלבז
"והאמת שאני מוקף בחסד .....בבוקר חסדך ואמונתך בלילות"
תודה רבה מראש....
בבקשה

קבצים מצורפים

• גד אלבז - מאיפה להתחיל.mp3
    4.7 MB · צפיות: 112
ארי גולדוואג "ריבונו של עולם"
624.jpg

צפו בזמר והיוצר ארי גולדוואג בביצוע מרגש לשיר שהלחין לשמחה ליינר "ריבונו של עולם", אותו ביצע ליינר באלבומו האחרון "מרקד". צילום מתוך חתונה בה השתתף גולדוואג. מילים: הגב' מרים ישראלי
http://kcm.fm/upload/mp3/Music_News/2018/11/clips/ARI.MP4

קבצים מצורפים

• ארי גולדוואג - ריבונו (ליינר).MP4
    43.8 MB · צפיות: 134
גד אלבז & דודו פישר - שנו את העולם

גד אלבז & דודו פישר - שנו את העולם | Gad Elbaz, Dudu Fisher Feat Saul Drier - Change the world

הזמר גד אלבז יחד עם דודו פישר משתפים פעולה בדואט מיוחד בו הם מארחים את המתופף של להקת ניצולי השואה סול דרייר (ניצול שואה בן 93).

"Change the world" (שנו את העולם) - שיר עם מסר של אחדות שכתבה והלחינה ססיליה מרגוליס, על ההפקה המוזיקאלית אחראי אורן עמנואל.

קבצים מצורפים

• גד אלבז & דודו פישר - שנו את העולם - Gad Elbaz, Dudu Fisher Feat Saul Drier - Change the world.mp3
    10.1 MB · צפיות: 189

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה