למה הוא עצמו לא שר את זה..?
השיר עצמו מטריף, אין על גד אלבז. והעיבוד מהמםם!

כי אין מה לעשות, אין על הקול של גד אלבז!!!
ושיהיה לכם ברור שדדיה קיבל מספיק קאש בשביל העבודה.........

קבצים מצורפים

• אייל טויטו & יואלי דיקמן נפשי - לעת ערב.mp4
    22.1 MB · צפיות: 169
נערך לאחרונה ב:
אסור לעלות דיסקים שיש אליהם זכויות יוצרים
מי שמעלה חוסמים אותו(מניסיון

כמה פעמים כבר חסמו אותך והיית צריכה לפתוח חשבון מייל חדש לצורך הענין?:p;)

מי שמפר פה זכויות יוצרים אז חוסמים אותו
ככה אוכפים את זה ברמה מסוימת
וואי מה קורה לי היום כבר פעם שניה שאני כותבת תגובה שניה אחרי שמישהו כבר כתב

וואי מה קורה לי היום כבר פעם שניה שאני כותבת תגובה שניה אחרי שמישהו כבר כתב

כל פעם, שניה אחרי שאני כותבת הודעה אני רואה במייל שלי שמישהו כבר הגיב
באסהההה

אכן כן פתחתי שלוש מיילים עד שהצלחתי להכנס:p

הזוי
וכל פעם גם להמציא שם חדש.....
אבל דוקא זה טוב כי אני יכולה לסמוך עליהם שהם באמת משגיחים על מה שקורה כאן באתר
טוב עד שזה פוגע בי.....

אסור לעלות דיסקים שיש אליהם זכויות יוצרים
מי שמעלה חוסמים אותו(מניסיון
תודה על העדכון לא ידעתי ואני לא יעשה זאת שוב ובתקווה שמי שיש בידו לחסמני יקבל את תשובתי

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה