בני פרידמן - כי יעקב מתוך האלבום "טביעת אצבע"
עם השקת האלבום "טביעת אצבע", מגיש נפתלי משה שניצלר את הרצועה התשיעית באלבום - "כי יעקב" - אותו מבצע גדול הזמר החסידי בני פרידמן. האלבום "טביעת אצבע" הינו פרויקט ייחודי במסגרתו חברו גדולי הזמר החסידי, מהארץ ומהעולם, בכדי לבצע את לחניו של שרולי בדנסקי. באלבום החדש, שמופץ על ידי חברת ההפצה העולמית 'ניגון מיוזיק', מבצעים שורה של אמנים מפורסמים את לחניו של בדנסקי, תוך שהם מותירים את טביעת האצבע האמיתית שלהם על השיר שבוצע ועל עטיפת האלבום.

https://www.youtube.com/watch?v=JbAp79jExIA

קבצים מצורפים

• בני פרידמן - כי יעקב.mp3
    12.4 MB · צפיות: 142

קבצים מצורפים

• שני חיון - כי אשמרה שבת.mp3
    4.6 MB · צפיות: 93
  • גדליה - ילדה קטנה.mp3
    7.2 MB · צפיות: 101
יצחק מאיר וצאצאי הרבנים הראשיים - וזכני לגדל
הזמר יצחק מאיר ונכדיהם של הרבנים הראשיים לדורותיהם, ביצעו יחד את 'וזכני לגדל' בלחנו המוכר של ברוך לוין לרגל מאה שנה לרבנות הראשית. על העיבוד: עמית זנגי

https://www.youtube.com/watch?v=aJXo980rcDc

קבצים מצורפים

• וזכני לגדל - צאצאי הרבנים הראשיים ויצחק מאיר.mp4
    25.5 MB · צפיות: 175
  • וזכני לגדל - צאצאי הרבנים הראשיים ויצחק מאיר.mp3
    4.9 MB · צפיות: 68
מיש/הו יודע מה זה עם זה סרטון אפשר להעלות
445513261_212714-jpg.492580

שלומי גרטנר מקהלת מלכות ומונה רוזנבלום - הרחמן
שלומי גרטנר, מקהלת מלכות בניצוחו של פנחס ביכלר ומונה רוזנבלום בקליפ חדש, חי ומרהיב. והפעם, המחרוזת האהובה 'הרחמן' שמתוך אלבומו האחרון של גרטנר.
קובץ להורדה יצורף כאן מיד לאחר שידור הקליפ בעוד כשעה

https://www.youtube.com/watch?v=i2l4FWb6Pw0

סתם שאלה..
כל האלה שמתווכחים על ביאליסטוצקי
שמעו פעם את אדון עולם של שמילי אונגר
לפני שהם קטלו....??????????????
כן אני שמעתי את שמילי אונגר ;););) וברור שהוא לא מתקרב לדיוק ולנעימות של שמילי
כך עכ''פ לדעתי
הוא אולי מלחין גדול
אבל הוא לא יציב בקול ובטון
והוא מזייף קטנות כאלה שזה ממש עושה צמרמורת
(זוהי דעתי בכל מקרה)
מזדהה עם כל מילה ובפרט בסוף השיר כשהוא מנסה לסלסל
נראה לי שיש שעושים את זה יותר טוב ממנו ;););)

סליחה אבל אני ממש לא מבין את כל אלו ש"מבקרים" את ביאליסטוצקי,
ועוד בכזו חריפות...
לדעתי הוא עשה ביצוע יפה מאד!!
אני רוצה לראות את אותם ה"מבקרים" עומדים עם מיקרופון על הבמה ומגיעים לרבע מהיכולות והמקצוענות של הנ"ל (ביאליסטוצקי) אשר אינני מכירו ומעולם לא שמעתי עליו. אבל לצערכם נהיניתי ממנו.....
ואז מה אם הוא מרשה לעצמו להסתלסל ולשיר איך בא לו. הלוואי שכל הזמרים היו מרגישים כך חופשיים על הבמה. והיו מביאים את עצמם בלי לנסות לחקות את שוואקי פריד מרדכי בן דוד
..אני בטוח שכל המוזיקה החסידית היתה משתדרגת בכמה רמות...

ויש לי עוד הרבה מה לומר על העניין של הביקורת שקוברת ועל המבקרים שקוברים....
ובמילה אחת-
תנסו להנות מכל ביצוע ולהסתכל בעין חיובית.
תגלו עולם חדש...
מניסיון...

בזמן האחרון הפורום הפך למשכן קבע למשועממים.
אני מודיעה בצורה חד משמעית.
כי לא אתן ,
לכל מגבבי השטויות והמשועממים להרוס פה את האווירה.
אני אחסום את כל מי שאראה לנכון שיהרוס כאן או יוריד את הרמה.
זה לא הודעה זו אזהרה.
כרגע אני נועלת עד שיראו כולם את ההודעה.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה