- הוסף לסימניות
- #7,581
אף אחד לא יודע ???יש למישהו מושג מי מבצע את השיר במקור ובאיזה דיסק ???
תודה מראש![]()
אף אחד לא יודע ???יש למישהו מושג מי מבצע את השיר במקור ובאיזה דיסק ???
תודה מראש![]()
הנוסח ב"מוזיקה מכל הלב":מדהים מישהו יודע עליו קצת פרטים
מה אתם רציניים??? באמת אין שירים שמדברים על הנושאיש למשהו שירים על פרידה / סיום
אשמח מאוד
תודה מראש
יש למישהו מושג מי מבצע את השיר במקור ובאיזה דיסק ???
תודה מראש![]()
השיר מבוצע במקור ע''י דודו פישר באלבומו 'אודך'. לחן: יוסי גריןאף אחד לא יודע ???![]()
זה נשמע יותר דוד שהתלהב על אחיין שלו הקטן, וסתם כך זה נשמע נער צעיר באמצע לימודי מוזיקה אבל עם פוטנציאל גדול לפי הטונים המדויקים אפילו שהקצב לא משהולא יודע למה. אבל מריח לי משהו פה לא נכון.
ואני יסביר:
שימו לב שהמעבד וכו' וכו' זה אחיו של הילד הזה, והם מוציאים הודעה על הסינגל הזה כאילו מדובר בילד פלא ידוע כבר בשוק והמעבד גם, אבל בפועל מדובר בשני אחים חמודים שהחליטו להוציא סינגל יפה [שלטעמי הביצוע לא משהו, סליחה] ולהכניס חזק לשוק את הילד הזה...
כל הכבוד להם ובהצלחה, אבל לפחות שיתנו פרטים להזמנה....
תודה לכולכם על כל התודות והלייקים שפירגנתם לי!!!!
האם מישהו יכול להוריד את לmp43
תודה אפשר את זה בMP3
תודה אפשר את זה בMP3
תודה רבה רבה עזרת לי מאודהשיר מבוצע במקור ע''י דודו פישר באלבומו 'אודך'. לחן: יוסי גרין
לגמרי אחד מהגדולים אבל עד אתמול היה בתרדמת ככה שהתשלום בשבילו היה בעיקר משהו כמו פרסומת[ליפא הוא לא אחד הגדולים ??? נו באמת]
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים