ולכן לא נראה לי שזה חלק מהיחצנות של הקליפ
כתבתי את זה לרגע בעליצות מה....
לא שחשבתי שזו הדרך המקורית לשווק מוסיקה!
וזו הסיבה שגם מחקתי ציטוט זה!
שיהיה להם ימבה הצלחות לכל המפיקים אבל באמת אני לא מבין איך זה מגיע לכזה מצב שבן אדם עובד שעות על קליפ ולבסוף נכנס משהוא לא מתאים ואוופסס זה נחסם? [אולי רק אני מנוטפרי?]

כתבתי את זה לרגע בעליצות מה....
לא שחשבתי שזו הדרך המקורית לשווק מוסיקה!
וזו הסיבה שגם מחקתי ציטוט זה!
שיהיה להם ימבה הצלחות לכל המפיקים אבל באמת אני לא מבין איך זה מגיע לכזה מצב שבן אדם עובד שעות על קליפ ולבסוף נכנס משהוא לא מתאים ואוופסס זה נחסם? [אולי רק אני מנוטפרי?]

צודק. יש שם בקליפ כל כך הרבה השקעה.

אבל סתם שאלה. אין פה מישהו שיודע לערוך וידיאו. ואת הכמה שניות שיש פה ושם נשים בצד, לכסות בריבוע לבן.
אני כותב את זה לפעם הבאה. שעולה סינגל בעייתי. פשוט להוריד לערוך (אפשר לבקש בזה עזרה בפורום השכן. פורום עורכי הסרטים) ולעלות בחזרה. ככה פשוט חוסכים את כל ההודעות לשלוח במייל. וגם נהנהים מקליפ נקי.

נערך לאחרונה ב:
צודק. יש שם בקליפ כל כך הרבה השקעה.

אבל סתם שאלה. אין פה מישהו שיודע לערוך וידיאו. ואת הכמה שניות שיש פה ושם נשים בצד, לכסות בריבוע לבן.
אני כותב את זה לפעם הבאה. שעולה סינגל בעייתי. פשוט להוריד לערוך ולעלות בחזרה. ככה פשוט חוסכים את כל ההודעות לשלוח במייל. וגם נהנהים מקליפ נקי.
היום בשניות מכסים, בלי ריבוע לבן... טשטוש קל ולא רואים כלום.
עוד לא ראיתי את הקליפ, אני חייב!! שלחו לי

אם עקבתי נכון שמתי לב שלאחרונה רוב הקליפים שיוצאים-יצאו הם "קליפ-מילים"! [צודק?]
אולי בגלל הסיפורים האלו?!? [שקליפים נחסמים אחרי שעות עבודה אינטסיבית?!]
emoji_u1f914.png
emoji_u1f644.png

קבצים מצורפים

• שלום ברנהולץ - הזמן של השמחה.mp3
    5 MB · צפיות: 143
  • שלום ברנהולץ - הזמן של השמחה .mp4
    14.2 MB · צפיות: 102
איפה הוא מכר את זה?
בחנויות בב"ב לא היה...
ואגב, נראה לי שהוא הפסיד, א"א לעשות כ"כ הרבה יחצנות ובסוף הדיסק לא נמצא בחניות (רק במיילים...)
הרבה אנשים רצו להתחיל את בין הזמנים עם דיסק טוב, ולא כ"כ מהר יקנו בהמשך.
יש כבר בחנויות

קבצים מצורפים

• לאחר האבל על אחיו- יצחק רייס מרטיט עם 'נחמו'.mp3
    5.8 MB · צפיות: 81
  • לאחר האבל על אחיו- יצחק רייס מרטיט עם 'נחמו'.mp4
    19.2 MB · צפיות: 145

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה