"הלב שלי": הביצוע המרגש של להקת הילדים פרחי ירושלים

קבצים מצורפים

• הלב-שלי-560x315.jpg
    הלב-שלי-560x315.jpg
    KB 69.9 · צפיות: 152
  • פרחי-ירושלים-הלב-שלי.mp3
    9.4 MB · צפיות: 173

קבצים מצורפים

• מנשה ליכטנשטיין - אהבת עולם.mp4
    26.1 MB · צפיות: 247
  • מנשה ליכטנשטיין - אהבת עולם.mp3
    5.2 MB · צפיות: 114
שמילי אונגר, אידיש נחת, יוסי לקס, מקהלת זמרה & תזמורת פריילאך - טאטי
לחן: יוסי גרין, מילים: ליפא שמעלצר, ביצוע במקור (באנגלית): דדי,
https://www.youtube.com/watch?v=XLQNeR72Eto

יש למישהו את השיר המקורי באנגלית?
מישהו יכול לעזור לי בזה
או איפה אני יכול למצוא את השיר הזה באנגלית
?
תודה רבה

שמילי אונגר, אידיש נחת, יוסי לקס, מקהלת זמרה & תזמורת פריילאך - טאטי
לחן: יוסי גרין, מילים: ליפא שמעלצר, ביצוע במקור (באנגלית): דדי,

https://www.youtube.com/watch?v=XLQNeR72Eto

מישהו יכול לעזור לי בזה
או איפה אני יכול למצוא את השיר הזה באנגלית
?
תודה רבה
השיר המקורי בביצוע דדי גראוכר.

קבצים מצורפים

• דדי גראוכר - טאטי.mp3
    4.3 MB · צפיות: 179

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה