- הוסף לסימניות
- #10,801
איזה דיסק זה?
אני לא יודעת,
נראה לי שזה שיר די ישן (לפחות 10 שנים)
מרדכי בן דוד שר אותו באידיש...
אני רוצה את הגירסה העברית - לא משנה של איזה זמר
https://music.hidabroot.org/v_2356_נשמלה---מרדכי-בן-דוד
איזה דיסק זה?
הם השיקו את זה בהופעה בחוה"מ סוכות. העליתי את הביצוע אתמול:ראיתי שכתוב שאת הסינגל החדש של ריבו וגושן הם שרו כבר באוקטובר בלייבפארק בראשל"צ....
יש למישהו את הקובץ או קישור אליו?
אפשר גם למייל באישי.
תודה!
יש מצב שמישהוא מעלה את זה כקובץ להורדה?
הפרויקט של שלאגרמשהו מכיר את השיר
"כינור כינור היה תלוי"
על כינורו של דוד המלך???
יש מצב שמישהוא מעלה את זה כקובץ להורדה?
תודה מראש
למקרה שלא הסתדרתם עם החיפוש...
קרדיט כמובן למי שהעלה כאן לפני.
אם אפשר את הקליפ של מתחילים מחדש למייל <לא ניתן לפרסם מיילים באופן פומבי>
מן הסתם יש על זה זכויות יוצריםאפשר את השיר יום אחד של בני פרידמן
הבנתי שזה מהאלבום החדש.
תודה
יש למשהו???הפרויקט של שלאגר
תודההם השיקו את זה בהופעה בחוה"מ סוכות. העליתי את הביצוע אתמול:
https://www.prog.co.il/threads/אשכול-הסינגלים-בקשות-ותגובות.387726/page-545#post-7065614
מה זאת אומרת המקורי?תודה
אני רוצה את הביצוע המקורי בפארק עצמו
הביצוע הזה הוא מאולפן, לא לייב!מה זאת אומרת המקורי?
זה הביצוע שהיה בהופעה בלייב פארק.
זה הקלטה של הביצוע מההופעה, אין לי הסרטה.הביצוע הזה הוא מאולפן, לא לייב!
אני רוצה את ההסרטה של הביצוע המקורי, אם קיימת בכלל....
לוי פלקוויטשמשהו מכיר את השיר
"כינור כינור היה תלוי"
על כינורו של דוד המלך???
לא מסכימה איתךזה הקלטה של הביצוע מההופעה
חבלאין לי הסרטה.
הקשבתי
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים