- הוסף לסימניות
- #11,901
של ישי ריבו?יש שיר שנקרא "המלכה שלי" רציתי לדעת של מי השיר במקור
אם אפשר להעלות את השיר וכן קאברים שיש לו תודה מראש
של ישי ריבו?יש שיר שנקרא "המלכה שלי" רציתי לדעת של מי השיר במקור
זה אולי??יש שיר שנקרא "המלכה שלי" רציתי לדעת של מי השיר במקור
אפשר בקובץ?
עוד 50 דק'..אפשר בקובץ?
שלחתיאם אפשר לשלוח גם לי <לא ניתן לפרסם מיילים באופן פומבי>
https://drive.google.com/open?id=1YINPumMzKyhKwrELkPwF_jYC8kSbpWOeמעמד סיום הש"ס בארנה של תנועת אל המעיין - צפו
שוקל 1.5 ג'יגה
אני לא יכול להעלות לכם מה עושים???
יש למישהו רעיון???![]()
ללא ספק ביצוע מדהים
העלו כבר!יהיו לרצון - ילד הפלא יענקי גרין
הושר במקור ע"י מוטי שטינמץ באלבום לב אל הנשמה
מילים:
יהיו לרצון אמרי פי והגיון לבי לפניך
קוק אריין, קוק אריין – אין מיין הארץ
זעה וואס ליגט, זעה וואס דריקט – אויף מיין הארץ
טאטע, אין מיין הארץ קוק אריין
…אוי, וואס וועט דא זיין
בקרוב ממש וועט דאך גוט זיין
https://www.youtube.com/watch?v=14zNDBkvvB8
יענקי גרין? כבר הרבה זמן לא שמעו ממנו מה קרה?
נו למי ישמחפשת בדחיפות את ניגון אחותי בביצועים יפים
[בלי מילים כמובן]
למי יש להעלות?
שידור הבכורה של יענקי גרין - יהיו לרצון היה בשעה 01:00 בלילההעלו כבר!
הביצוע הידוע לשיר הזה הוא ע"י שולי רנד בהופעה, (חוץ מהשיר המקורי), וגם איזה להקה בשם "מקום בלב" (עם מילים כמובן)נו למי יש
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים