- הוסף לסימניות
- #11,941
נגמראיפה רואים עם תקיעות?
אשמח שמישהו יעלה לפה קובץ מחובר לשידור חי ליוטיוב
כל הקישורים חסומים בהדרן!
נגמראיפה רואים עם תקיעות?
אשמח שמישהו יעלה לפה קובץ מחובר לשידור חי ליוטיוב
כל הקישורים חסומים בהדרן!
לדעתי זה לא יצא בוידאושלום! יש למישהוא את ההופעה
'אחד מול כולם'
של עופר הלוי
בשביל להעלות כאן
חסום לי בנטפרי..
תודה רבה
שלום! יש למישהוא את ההופעה
'אחד מול כולם'
של עופר הלוי
בשביל להעלות כאן
חסום לי בנטפרי..
תודה רבה
https://www.youtube.com/watch?v=sYX3qbnTujYשלום! יש למישהוא את ההופעה
'אחד מול כולם'
של עופר הלוי
בשביל להעלות כאן
חסום לי בנטפרי..
תודה רבה
מישהו יכול לבקש שיפתחו את זה בנטפרי ?
אי אפשר, זה קובץ גדול מדיימישהו יכול להעלות את סיום הש"ס בארנה
בקובץ להורדה בנטפרי
אפשר את המילים של השיר באנגלית?
אולי לדרייב או למיקוג'ד???אי אפשר, זה קובץ גדול מדיי![]()
החדש? מי הלחין?הלחן החדש על סיום הש"ס, אין לי יותר מידי פרטים על זה חוץ מזה שכתב את המילים והלחין אברך [נראה לי מחיפה] אין על זה זכויות יוצרים...
שיר עם קצב נדיר ומילים מהלב!דוד שפירא - הבית שלי
ווואו! איזה קטע!(במקרה אח של מרדכי שפירא?)
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים