- הוסף לסימניות
- #12,221
תודה!משום-מה הקובץ מאוד גדול, באפשרותכם להוריד בעצמכם ככהצפה בקובץ המצורף 590151
את זה אני יודעת, הוא מוריד לי את זה עם קישור לאינטרנט, איך מורידים בקובץ רגיל???
תודה!משום-מה הקובץ מאוד גדול, באפשרותכם להוריד בעצמכם ככהצפה בקובץ המצורף 590151
העלו את זה כאן בדרייבתודה!
את זה אני יודעת, הוא מוריד לי את זה עם קישור לאינטרנט, איך מורידים בקובץ רגיל???
זה?המרקד של שמחה ליינר
אפשר?
באמת יכול להיות שהם קראו לזה שיר חדש כי זה לא יצא אף פעם בצורה מסודרת.לקראת הסוף יש שיר תחי נפשי
זה שיר ישן של הלל פלאי
למישהו יש את שידור חוזר המלא מסיום הש"ס בכרמיאל עם שלמה כהן ויאולי דיקמן
חיפשתי את זה, תעלה קישור ואז מי שפתוח לו יעלה לך את זהמישהו יכול לעלות
את "רק מלמעלה"
של שרולי ברוכנר ואופס ...נתנאל ?
לא זה רק הוא לבד
משום מה אני רואה את זה רק ביוטיוב
ולא בשום אתר , תודה.
למה מדלגים עלי ? גם בקשתי
את לצאת מאזור הנוחות
קצת יחס![]()
העלתי למגיקודהתקציר המוזיקאלי מתוך המעמד המרכזי של הציונות הדתית|סיום הש"ס|
באירוע הופיעו זמרים רבים ובתוכם: יצחק מאיר, יונתן רזאל, אודי דוידי, החזן שי אברמסון ועוד מקהלת בנימין בניצוחו של יותם סגל
https://www.youtube.com/watch?v=kkQ1ZlrBQKg
@בשעות הפנאי 2 הקישורים באופן מסודר מי שפתוח בבקשה שיעלהחיפשתי את זה, תעלה קישור ואז מי שפתוח לו יעלה לך את זה
זה לא יוטיוב אלא גימיוזיק, זה לא פתוח לי.
העלתי על מגיקוד
שלחתי. נפתחמישהי יכול לשלוח לנטפרי בקשה לבדיקה של הסרט של סיום הש"ס בלונדון להלן הקישור
http://haredimnet.co.il/forum.php?article_id=3616&desc=סיום_הש
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים