הנה זה....

קבצים מצורפים

• vlcsnap-2020-01-12-23h33m43s054.png
    vlcsnap-2020-01-12-23h33m43s054.png
    KB 262.7 · צפיות: 346
נערך לאחרונה ע"י מנהל:
אהרן רזאל - Why Are Birds
הזמר והיוצר אהרן רזאל משיק קליפ חדש לשירו Why Are Birds - למה הציפורים? - מתוך האלבום האחרון שלו "הנשמה רוצה יותר"

https://www.youtube.com/watch?v=S_7dl6ZVAVU

קבצים מצורפים

• אהרן רזאל - Why Are Birds.mp4
    12.1 MB · צפיות: 190
  • אהרן רזאל - Why Are Birds.mp3
    9.1 MB · צפיות: 79
נערך לאחרונה ב:

קבצים מצורפים

• Rak Milemala.mp3
    8.6 MB · צפיות: 93
זה אדמור אמיתי? אני לא מבינה ת'קטע, אני רואה אותו בהרבה סירטונים, סליחה לאמר מתביישת בשבילו....:(:(:(:(:(
לא הוא לא רבי אמיתי (תלוי מה נקרא רבי אצלך...), לא לזה התכוון הבעש"ט הקדוש...
אבל הוא פורים רב לא רע......
אבל כמו שאמר @אייזיק....
בעצם מה זה משנה, הוא יהודי שמשמח הרבה יהודים...

זה אדמור אמיתי? אני לא מבינה ת'קטע, אני רואה אותו בהרבה סירטונים, סליחה לאמר מתביישת בשבילו....:(:(:(:(:(
זה בושה לחסידות שהוא קורא לעצמו אדמו"ר
ועוד בארדיטשוב

קבצים מצורפים

• דודו דרעי - שומע תפילות - Dudu Dery.mp3
    5.7 MB · צפיות: 76
נערך לאחרונה ב:

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה