ישי ריבו & אלדד ציטרין - אחת ולתמיד
מתוך "מופע 1 - ב' חלקים"

https://www.youtube.com/watch?v=e7_vg0E0SAc
וואו! איזה ביצוע מדהים!!
מעניין אותי אם בתחילת הקליפ מנגנים גם הנגנים האחרים ופשוט לא רואים אותם או שהם מצטרפים רק בסוף (או עם התקדמות השיר...)
אשמח לראות גם את חלק ב'

שולי רנד - ניצוצות
שולי רנד עטוף בנגני העל שאיתו בניצוחו ועיבודיו של אסף תלמודי משחרר עוד טעימה מהמופע החדש שלו "תשליך", ביצוע מחודש לשירו של ברי סחרוף "ניצוצות"

קבצים מצורפים

• שולי רנד - ניצוצות.mp4
    64.6 MB · צפיות: 327
  • שולי רנד - ניצוצות.mp3
    10.4 MB · צפיות: 186
שלום לכולם
עשיתי חיפוש פה בפורום ולא מצאתי את השיר "מוזיקה" של יעקב שוואקי אשמח אם מישהו יעלה לכאן
תודה רבה רבה
אם אני לא טועה, יש על זה זכויות יוצרים ואיפשר להעלות לכאן.

אני מחפש את הראיון המלא ,שהיה במוצ"ש חי אצל טוקר.
משהו יחודי ויפה מסוגו ,נהוראי אריאלי ,מתארח עם שרולי ונתנאל ,דוקא נראה לי די ישן.
ששלושה אמנים מדהימים מתארחים ,זה חייב להיות יוצא מן הכלל ;)

שיר חדש ויפה !

"אל אדון על כל המעשים" - המילים מתוך ברכת יוצר של שבת, עם לחן חדש של נחמן שתיל, על המוזיקה, העיבוד והההפקה המוזיקאלית אחראי ראובן חיון.

קבצים מצורפים

• נדב גדליה - אל אדון על כל המעשים.mp3
    5.6 MB · צפיות: 100

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה