ממש פשוט וקל, לתשומת לבכםיש למישהו את המילים לשיר שמחה שלמה של משה קליין החדש?
WOW!!!! פשוט מיוחד!!! איזה אומץ!!! על כזה דבר פשוט מגיע לו שאפו ענק!!!!!שימי רבינוביץ - חופה
https://www.youtube.com/watch?v=xJDjqB3fMhE
סינגלים חדשים – Google Drive
drive.google.com
אם לא שמתם לב תפתחו את הסרטוןWOW!!!! פשוט מיוחד!!! איזה אומץ!!! על כזה דבר פשוט מגיע לו שאפו ענק!!!!!
אין לי השיר.. יש לי המילים..אולי מישהו יוכל לעזור לי
אני מחפשת כבר הרבה זמן שיר באידיש ששמעתי חלק ממנו
משהו כמו: וויל ווען א איד פאלט אוועק...
מצורף בג'מבו מייל יש גם קליפ לא היה לי זמן להעלותואולי מישהו יוכל לעזור לי
אני מחפשת כבר הרבה זמן שיר באידיש ששמעתי חלק ממנו
משהו כמו: וויל ווען א איד פאלט אוועק...
אהר'לע סאמט & יעקב יהודה דסקל - ניגון לעלובזה עובד בסינון שלי

יש שיר, בלי הקלטה??צפה בקובץ המצורף 602015![]()
לפני כולם: שמחה פרידמן - עוד יבוא היום - קול ברמה
הזמר שמחה פרידמן יוצא בסינגל חדש "עוד יבוא היום" - האזינוkol-barama.co.il
הזמר שמחה פרידמן יוצא בסינגל חדש "עוד יבוא היום מתוך
[URL להורדה![]()
unfurl="true"]https://cdna.streamgates.net/kol_barama/AOD/פרידמן.mp3?nimblesessionid=46077269[/URL]
כן, כאן העלו.נפתלי קמפה הוציא שיר חדש?
עוד יבוא היום..יש שיר, בלי הקלטה??
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים