קלרינט Buffet
משתמש פעיל
- הוסף לסימניות
- #13,901
אשמח לקבל גםשלחתי לכולם.
מי שלא קיבל, שיצביע.
<לא ניתן לפרסם מיילים באופן פומבי>
אשמח לקבל גםשלחתי לכולם.
מי שלא קיבל, שיצביע.
גם אני רוצה בבקשה למייל: <לא ניתן לפרסם מיילים באופן פומבי>חסום בנטפרי
אשמח לקבל לאימייל <לא ניתן לפרסם מיילים באופן פומבי>
כנראה אסור לשים כאן קישור כי אז זה נהפך לשיתוף ציבוריחסום בנטפרי
<לא ניתן לפרסם מיילים באופן פומבי>כנראה אסור לשים כאן קישור כי אז זה נהפך לשיתוף ציבורי
טוב חבר'ה.. תסתדרו בשלשות, ואשלח לכמה בבת אחת.
ישן? חדש? של מי?יש שיר שהפזמון שלו אז אם אתה מרגיש סבבה דבר איתי אחי..
משהו יודע למה הכוונה ואם אפשר לעלות לכאן?
זה שיר ישן אבל אני לא זוכר של מי זהיש שיר שהפזמון שלו אז אם אתה מרגיש סבבה דבר איתי אחי..
משהו יודע למה הכוונה ואם אפשר לעלות לכאן?
תפנים שאנשים שומרים על זכויות יוצרים, וגם אם השיג לעצמו בגניבה - אין אדם חוטא ולא לומזה לא נעים אני כבר שבוע מתחנן שישלחו לי את הדיסק של הראל טל וליפא שמעלצר
למייל <לא ניתן לפרסם מיילים באופן פומבי>
חיזקת אותי שהשם ישמור אותך בזכות אנשים כמוך יגיע המשיח במהרהתפנים שאנשים שומרים על זכויות יוצרים, וגם אם השיג לעצמו בגניבה - אין אדם חוטא ולא לו
אם רצית את מזמור לתודה זה מידי כבד אז את יכולה לשלוח לי מייל <לא ניתן לפרסם מיילים באופן פומבי> ובלי נדר אשלח לךוכן לעלות את השיר החדש של שוקי סלומון
אם אפשר לקבל את זה במייל A0583250881משהו יכול להוריד את זה
וכן לעלות את השיר החדש של שוקי סלומון![]()
פורים על גלגלים: מבני ברק ועד ירושלים עם גרייבר וסלומון • צפו - רדיו קול חי
כמיטב המסורת יצאו אשר גרייבר ושוקי סלומון לצד מני הולנדר בניידת 'קול חי' לשמח את הלבבות בחג הפורים עם פרסים ושידורים ממקומות ובתים מיוחדים • צפו בחגיגהwww.93fm.co.il
אשמח גםhttp://actualic.co.il/שורה-של-שמחות-בתעשיה-הסטוריז-של-הסלבס/
שלום יש למישהוא אולי אפשרות להוריד את הסרטון של הדיקמנים???
rhon.co.il
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים