- הוסף לסימניות
- #14,001
הקובץ:
תודה רבה
יש אפשרות למישהו להמיר לmp3 קובץ שמע ולא וידאו?
הקובץ:
בבקשהתודה רבה
יש אפשרות למישהו להמיר לmp3 קובץ שמע ולא וידאו?
כאן.מישהו אולי יכול לצרף את הסרטון הזה כקובץ (חסום לי בנטפרי)
![]()
חתונה בצל הקורונה: המשמחים חגגו על מרפסות הישיבה
בחצר ישיבת מרכז הרב בירושלים נערכה חתונה, בצל התפשטות נגיף הקורונה. בהתאם להנחיות החדשות של משרד הבריאות, האוסרות על התקהלות של יותר מ- 10 אנשים, החוגגים שימחו את בני הזוג מרחוק – ממרפסות הישיבהwww.hidabroot.org
ממש ממש תודה!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
https://www.youtube.com/watch?v=AVK-6lWP3JUחופה - לוי פלקוביץ & מקהלת שירה
צפה בקובץ המצורף 621485
![]()
The Chuppah Eli Feinstein Levy Falkowitz Shira.mp4
drive.google.com
הפזמון בהתחלה מוכרת לי ואני לא יודע איזה שיר
drive.google.com
drive.google.com
drive.google.com
mp3?שלוימי גרטנר - רבי אלימלך
לחן: יונה ליפשיץ. עיבוד: אלי קליין & איצי ברי.
https://www.youtube.com/watch?v=nH41A1NxYHk
ממקומך - שלמה קרליבך [אם לזה התכוונת]הפזמון בהתחלה מוכרת לי ואני לא יודע איזה שיר
מישהו יכול לעזור לי
כמובן שלאממקומך - שלמה קרליבך [אם לזה התכוונת]
מה לא? לא התכוונת או שזה לא זה?כמובן שלא
לא התכוונתימה לא? לא התכוונת או שזה לא זה?
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים