ישי ריבו - מן המיצר
הזמר והיוצר המצליח, ישי ריבו, ביטל את כל ההופעות שלו בזמן הקרוב בשל נגיף הקורונה, הלילה הוא משחרר מביתו צילום ספונטני של שיר תפילה מרגש שמתאים למצב. (ביצוע במקור: גד אלבז)

למישהו יש את המילים לשיר הבט של מרדכי בן דוד לא השיר הבט שממשיך עם המילים וכנה אשר נטעה אלא השיר שיש שם מילים באידיש ויש שם גם את המילים כי היינו לעג וקלס
מקווה שהבנתם אותי
תודה מראש
''הבט משמים וראה כי היינו לעג וקלס בגוים
נחשבנו כצאן לטבח יובל להרוג לאבד למכה ולחרפה''
מתוך תחנון לשני וחמישי
השיר נמצא בדיסק 'הטובים שבטובים 2'

ליפא שמעלצער בגראמען על הקורונה
אפשר כקובץ???

ישנו שיר ששמעתי אבל אני לא זוכרת למי הוא שיך -אשמח לעזרתכם:
.....עולה למרומים, ובדמעות כמים, מבקשים מתחננים , שתשוב לציון...... (משהו כזה)
תודה מראש.

ישנו שיר ששמעתי אבל אני לא זוכרת למי הוא שיך -אשמח לעזרתכם:
.....עולה למרומים, ובדמעות כמים, מבקשים מתחננים , שתשוב לציון...... (משהו כזה)
תודה מראש.
זעקת בניך של נריה אנג'ל

בבקשה להעלות את זה כMP3,
קריטי!!!

משהו יכול להוריד את זה
וכן לעלות את השיר החדש של שוקי סלומון
[/QUOTEאתה יכול לשלוח לי את זה אבל לא בקישור לקול חי כי זה חוסם לי תודה מייל:
<לא ניתן לפרסם מיילים באופן פומבי>

אפשר תרגום??

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה