- הוסף לסימניות
- #14,221
אפשר כקובץ(חסום לי בנטפרי)
אפשר כקובץ(חסום לי בנטפרי)
קובץ שמע של חצי שעה זה יותר מ2MB וא"א להעלות אותואם אפשר להורדה מאמפי 3 עדיף
שלחתי.אשמח אם מישהו ישלח לי למייל את הקליפ שך יואלי דיקמן שעת רחמים
<לא ניתן לפרסם מיילים באופן פומבי>
תודה רבה
קבלתי תודה רבהשלחתי.
https://www.youtube.com/watch?v=b_5BXL5p6SAאם מישהו יכול להעלות לדרייב לתועלת כולם.
drive.google.com
של איציק אשל? ,אם כן יש לי את זה תשאיר מייל כי זה מידי כבד.יש למשהו את השיר "בסוף כולם יהיו ברסלב"
דחווףףףף
אתה יכול לישלוח לי את זה למייל <לא ניתן לפרסם מיילים באופן פומבי> תודה רבה דחוף<לא ניתן לפרסם מיילים באופן פומבי>
תודה![]()
זה די דחוף לי בבקשה!!!!!!בקשר למשפחת גרוס שביקשתי, ראיתי קישור (-לא נפתח לי בנטפרי)לדעתי זה זה.
אם משהו יוכל לצרף בקובץ לכאן או לשלוח לי למייל : <לא ניתן לפרסם מיילים באופן פומבי>
זה הקישור: https://www.youtube.com/watch?v=DtZ5_V0T1jU
ממש ממש תודה!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
דוד פרלמן- חבר שלישיר של אחד מבוגרי מיאמי - "אני חבר שלך ....אתה האח שלי..."
אף אחד?זה די דחוף לי בבקשה!!!!!!
משהו יכול להעלות את זה לכאן כקובץ או לשלוח לי למייל <לא ניתן לפרסם מיילים באופן פומבי>
תודה מראש(אם אפשר עוד היום!)
ניתן להוריד קבצים מיוטיוב כאן:http://videownload.ml/
אשמח גם <לא ניתן לפרסם מיילים באופן פומבי>אם אפשר את השיר החדש של אייל גולן ואליעד 'איך מורידים את הירח'
למייל <לא ניתן לפרסם מיילים באופן פומבי>
רק לי יש את ההרגשה שהמוטיב בקטע ' רחמים....' לקוח מהשיר 'תהא השעה הזאת' של לוי פאלקוביץ' שיצא באלול האחרון ?
הפזמון של זה קצת הזכיר לי את זהרק לי יש את ההרגשה שהמוטיב בקטע ' רחמים....' לקוח מהשיר 'תהא השעה הזאת' של לוי פאלקוביץ' שיצא באלול האחרון ?
ואוו
rhon.co.il
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים