- הוסף לסימניות
- #14,861
יש לי פה טעות שאני שולח משהו שלוש פעמים
כנראה הייתה תקלה זה חשב הרבה זמן,יש לי פה טעות שאני שולח משהו שלוש פעמים
כיכר השבת חסום בנטפרי בכללי, לא?חסום בנטפרי
גלעד פוטולסקי לא היהמשאית השמחה של עזר מציון יוצאת לדרך
ביוזמת מנהל סניף עזר מציון מודיעין עילית הרב נתי שפיגל יוצאת לדרכה משאית השמחה, היום, יום ראשון יא ניסן, מבית עזר מציון מודיעין עילית, לעבר כל רחבי העיר, וכל זה על מנת להשרות שמחה ואור בימים קשים אלו.
בשיתוף עם ארגון "השמחה תנצח" בהנהלת שמואל גיטלר
עם טובי הזמר החרדי:
רולי דיקמן
גלעד פוטולסקי
יהודה פליישמן
בליווי הקלידן יהודה שץ
⚜
תודה רבה ל:
"זינגר חומרי בנין" על המשאית.
יצחק רכטשפר על ההגברה
בין השעות 16:00 עד 19:00
כולנו מחר יוצאים למרפסות לשיר ולשמוח לקראת חג הפסח
המשאית תלווה ע"י משטרת ישראל.
אין לצאת מהבניינים‼
אין להתקהל באיזור המשאית‼
באם יהיה התקהלות ולו מועטה מסביב המשאית, המשטרה תורה על ביטול האירוע לאלתר!
זה מה שעבר במיילים
הרוב כן, יש סרטונים בודדים שפתוחים...כיכר השבת חסום בנטפרי בכללי, לא?
מצטערת אני לא יודעת איך?אפשר לעלות לדרייב
נשמח מאוד!!!
עוד סירטון
נכנסת לדרייב דרך המייל,מצטערת אני לא יודעת איך?
מי שפתוח לו יוטיוב
דע לך בני חיים ישראל וארי הילאפשר לעלות לדרייב
נשמח מאוד!!!
יש אפשרות לקבל כקובץ להורדה?![]()
"כיכר שואו" גדולי הזמר אצלכם בסלון...
והיום: קומזיץ מיוחד עם פיני איינהורן וליווי תזמורתו של אהרלה נחשוני
בהנחיית: מנחם טוקר
![]()
"כיכר Show": פיני איינהורן בקומזיץ מרגש
הזמר החסידי פיני איינהורן, במופע מוזיקלי מלא מבית 'כיכר Show' שנערך באמפי 'שלווה'. מידי ערב 'כיכר השבת' יביא אליכם לסלון את מיטב האמנים במוזיקה היהודית (..www.kikar.co.il
MP4![]()
אברומי ויינברג ושמשון דניאל בהופעה מהבית עקב הקורונה
בכדי להישאר מעודכנים, לחצו על הירשם כמנוי, ותיהיו תמיד הראשונים שמקבלים, בהנאה !!!!!!www.youtube.com
יש אפשרות למחוקיש לי פה טעות שאני שולח משהו שלוש פעמים
drive.google.com
drive.google.com
drive.google.com
https://jumbomail.me/j/vMb3Qw8bFUWAjpA - מאחורי הקלעיםIBEREN_BILD_DVD1.Title2.mp4
drive.google.com
IBEREN_BILD_DVD2.Title2.mp4
drive.google.com
איבערן בילד החדשIBEREN_BILD_DVD2.Title3.mp4
drive.google.com
חסום בנטפרי
חסום בנטפרי!!https://jumbomail.me/j/vMb3Qw8bFUWAjpA - מאחורי הקלעים
https://jumbomail.me/j/WeT8Ysoyn0OV5h8 חלק 1-2
זה בג'מבו
יש סיכוי שזה גזל
rhon.co.il
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים