- הוסף לסימניות
- #15,821
של חיים ישראל וארי היל?למישהו יש את הסינגל של רחשי לב עם בנצי שטיין על הקורונה?
אשמח שיעלה
תודה
של חיים ישראל וארי היל?למישהו יש את הסינגל של רחשי לב עם בנצי שטיין על הקורונה?
אשמח שיעלה
תודה
היה את זה פה פה בפרוג תחפש זה היה באשכול הזהשל חיים ישראל וארי היל?
באמת מענין אבל לי לא נראה לי@ישראל רוזן - שרולצ'ה האתר המחדש שלך?
@ישראל רוזן - שרולצ'ה האתר המחדש שלך?
אחראי על תחום המוזיקה (המחדש מיוזיק)באמת מענין אבל לי לא נראה לי
בנטפרי עדיין לאערוץ חדש לסינגלים חדשים מאושר בנתיב
E.C מוזיקה יהודית - מוזיקה להורדה
סינגלים, אלבומים, רמיקסים, שירים ווקאלים, ובקשות שירים, וכל מה שקשור למוזיקה האתר הטוב ביותר למוזיקה יהודית חפשו אותי בטלגרםelyaujewishmusic.blogspot.com
למה הם עשו את זה ???
אני שמעתי מפיו שהקליט 400 ערוצים ועבודה של שנה וחצי (אני מניח שלא רצוף)ביצירה הזאת דיקמן הקליט 280 ערוצים??
הם משלמים מלא כסף על השרתים, וככל שהצריכה גוברת, הם נאלצים להגדיל.מה היה דחוף להם להוריד לשני ימים
ברור.הם משלמים מלא כסף על השרתים, וככל שהצריכה גוברת, הם נאלצים להגדיל.
אני מניח שככה זה גם מונע התפשטות של סרטים.... כי מי ששלוח קובץ לצורכי עבודה, אין לו הבדל בין יומיים ל3 ימים
איך הוא עזב אותנו!!!למי שזוכר שרולי עם ביגוד שחור לבן, זקן, משקפיים ,וכו'
צפה בקובץ המצורף 638913
אני שמעתי מפיו שהקליט 400 ערוצים ועבודה של שנה וחצי (אני מניח שלא רצוף)
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים