אפשר תחדש של מלכות כקובץ להורדה?
ובכלל שמתי לב ששכחתם תחסומים אז בבקשה לחזור להעלות קבצים
תודה מראש

ישי שלר - בזכות התורה - ווקאלי
הזמר והיוצר ישי שלר בקליפ קאבר לשירו של מוטי שטיינמץ "בזכות התורה" שיצא לקראת סיום הש"ס בלחנם של אלי קליין ואיצי ברי. העיבוד וההפקה הווקאלית המחודשת של ישי שלר עצמו

ישי שלר - בזכות התורה.jpg

העברת קבצים

קבצים מצורפים

• ישי שלר - בזכות התורה - ווקאלי.mp3
    8 MB · צפיות: 97
למה לסטות מהנושא?
אני נכנסת לכאן בתקווה שיש עוד שיר חדש, ובמקום זה רק שאלות על דברים שלא קשורים, וחבל!!
בואו נחזור להעלות סינגלים........

נערך לאחרונה ע"י מנהל:
מבקש את סליחת כולם כולל כולם!
זה ממש לא היה בשביל לעצבן מישהו הכל היה בהומור של אותו הרגע רק אף אחד לא הגיב באותו רגע אז הבנתי שכבר קלטו את העניין שזה פייק וכעת אני רואה שנהיה בלגן אז אני מבקש סליחה!!

נערך לאחרונה ע"י מנהל:
לגבי ההורדה הזאת
איך זה עובד?
לאן מוריד
לא מראה לי שמוריד.......
אצלי זה מוריד ישר להורדות
וזה התוסף הכי הטוב להורדות שאני מכיר
בכל דבר שהוא מוריד הוא מוריד עם השם שלו

דוד פרלמן דוד חזיזה ודני פלגון - לשוב הביתה (ישי ריבו) ווקאלי

קבצים מצורפים

• Lashuv Habayta by Ishay Ribo (feat. Dovid Pearlman, Dovid Haziza, Danny Palgon, Isaac B, and R...mp3
    1.5 MB · צפיות: 55
אני זקוק לשידור חוזר של הדלקה המרכזית במירון
אשמח לקבל בקישור בגמבו מייל/ בדרייב

יהונתן שטרן היקר בראיון מיוחד ב'כיכר השבת' בתכנית 'המבקר' בהגשת נתנאל לייפר
אפשר לעלות בקובץ?

אשמח אם מישהו יוכל להעלות את הקובץ מהקישור המצורף
אפשר לעלות את זה גם בקובץ?

מעלה כאן את הבקשה....
נשרט לי הדיסק של יוסלה אייזנבאך לימי הספירה
על רבי שמעון בר יוחאי
אני רוצה שיהיה על הנגן וחסל סדר הקפיצות המעצבנות...
יש מישהו שיכול להעלות בפרטי?
תודה רבה וזכותכם הרבה תעמוד לכם!

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה