- הוסף לסימניות
- #16,381
אני גם מחפש אורגניסט בדחיפות לליל ל"ג בעומר במחיר מוזלמחיר של בין 500-1000 ש"ח
אני גם מחפש אורגניסט בדחיפות לליל ל"ג בעומר במחיר מוזלמחיר של בין 500-1000 ש"ח
אפשר בבקשה שוב?יואלי ורולי בסיבוב בבני ברק עם מוטי גרינבוים חלק 1
כולל תקרית עם מגב
עדכונים בהמשך.
מי שקיבל גישה לדרייב מאתמול יוכל להוריד משם
עוד פרטים: היכן, כמה שעות ,אני גם מחפש אורגניסט בדחיפות לליל ל"ג בעומר במחיר מוזל
מי שולח לבדיקה בנטפרי?![]()
יואלי קליין בהקלטות באולפן החדש של יענקי כהן
בכדי להישאר מעודכנים, לחצו על הירשם כמנוי, ותיהיו תמיד הראשונים שמקבלים, בהנאה !!!!!!www.youtube.com
ברוך לוין ושמחה ליינר - אשרינו - ווקאלי
ברוך לוין ושמחה ליינר בקליפ ווקאלי חדש מבצעים בליווי מקהלת שירה את לחנו של שלמה יהודה רכניץ
צפה בקובץ המצורף 649540
- YouTube
Auf YouTube findest du die angesagtesten Videos und Tracks. Außerdem kannst du eigene Inhalte hochladen und mit Freunden oder gleich der ganzen Welt teilen.www.youtube.com
העברת קבציםסינגלים ווקאלים חדשים – Google Drive
drive.google.com
בתל אביב למשך כשעה -שעה וחצי כמו"כ קלרינט למי שיכול לעדכןעוד פרטים: היכן, כמה שעות ,
hm-news.co.il
ממליץ בחום על דוד הלר שעולה קצת יותר מ1000אני צריך קלרינט לאירוע בליל ל"ג בעומר במחיר זול
אשמח לקבל הצעות[גם לאורגניסט]
דבר איתי במוצ''שבתל אביב למשך כשעה -שעה וחצי כמו"כ קלרינט למי שיכול לעדכן
תודה רבה
יש לילמישהו יש את האלבום של בני פרידמן החדש לשלוח לי למייל?
לשלוח לי למייל
משהו יכול להעלות את זה בקובץ (דרייב או ג'מבו)
נתנאל 0556765426אני צריך קלרינט לאירוע בליל ל"ג בעומר במחיר זול
אשמח לקבל הצעות[גם לאורגניסט]
אשמח אם משהו יוריד ויעלה לפה,
בנטפרי זה לא נפתח
![]()
בחייאת זום זום | עמירם בן לולו מארח את רולי דיקמן - קול ברמה
בלעדי לדיגיטל 'קול ברמה' • "בחייאת זום זום" - עמירם בן לולו מארח את הזמר רולי דיקמן לשיחת ZOOM מרתקת • קורונה, ימי ספירת העומר, וגם, פריצה לשידור של האח יואלי • צפוkol-barama.co.il
rhon.co.il
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים