- הוסף לסימניות
- #16,661
אני לא יודע להוריד משםדווקא לי זה פתוח בנטפרי (ב - jdn)
התכוונתי שיפתחו את הקישור מהיוטיוב
אני לא יודע להוריד משםדווקא לי זה פתוח בנטפרי (ב - jdn)
באמת למה לא העלית כבר?...איך אף אחד לא העלה עדיין את המחרוזת של שרולי ונתנאל?
ניסיתי אבל ההורדה מיוטיוב לא עובדבאמת למה לא העלית כבר?...
יאוווו![]()
עצוב: התכנית 'תו השעה' - הסוף! - קול ברמה
"לכל דבר טוב יש סוף" • לאחר יותר משנתיים המאסטרו יואלי דיקמן נפרד ממאזיני 'תו השעה' • האזינוkol-barama.co.il
יש גם הסרטהיואלי דיקמן אמש אצל טוקר בתכנית זמן אוויר ששודרה בל"ג בעומר במסגרת האולפן השקוף במירון
טוקר: "האם אתה מרגיש שאחיך רולי חושב שאתה מתחרה בו בשירה?"
יואלי: "כמובן נעשה דברים מדהימים ביחד עם רדיו קול ברמה"
טוקר: שכחת שאתה בתחנה המתחרה
יואלי: אחדות בעם ישראל תיכף גם אתה מגיע לאולפן השקוף של קול ברמה
האזינו לקטע המשעשע ממירון!!
יש, כן, לא זוכרת איפה ראיתי...היה באמת שידור חי אתמול בוידאו של קול חי מהניידת השקופה אצל רשב"י הקדוש
אבל אני לא יודע אם יש הסרטה חוזרת משם
בפורום הזה הביאו כמה הסרטותלמישהו יש הסרטות ממשאית השמחה של יואלי ורולי בחיפה בל"ג בעומר ?
www.prog.co.il
העלתי כאןלמישהו יש הסרטות ממשאית השמחה של יואלי ורולי בחיפה בל"ג בעומר ?
www.prog.co.il
לפעמים אני לא מבינה את 2 תחנות הרדיו האלושל קול ברמה שהאחראי יהיה יואלי
ואייייעכשיו הוא הודיע שזהו נגמר תוכנית תו השעה
מישהו יכול להעלות כקובץ?![]()
המוזיקאי שלמה הלשטוק בשיר חדש 'הראה לי את הדרך' | JDN - חדשות
המוזיקאי שלמה הלשטוק מגיש שיר חדש 'הראה לי את הדרך' - צפוwww.jdn.co.il
מי שיוכל להעלות בהעברת קבצים תודה![]()
שלמה הלשטוק - הראה לי את הדרך
מילים לחן והפקה: שלמה הלשטוק מיקס ומאסטר: שלמה רג'ה וידאו: שגיב "ליברה" פרש ניהול אישי: קובי דהן 054-735-4411 _______________________ ספוטיפיי - https://open...www.youtube.com
מישהו יכול להעלות כקובץ?
rhon.co.il
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים