ג"כ אעלה עוד מעט כקובץ
העברת קבצים

אברהם פריד ושלום לעממער - נפשי
מתוך מופע ההצדעה לארגון הצלה ארה''ב

אברהם פריד ושלום לעממער - נפשי.jpg

העברת קבצים

קבצים מצורפים

• אברהם פריד ושלום לעממער - נפשי.mp3
    10.6 MB · צפיות: 166
יש למישהו קישור לשידור חוזר ל"ג בעומר ברדיו קול ברמה (נראהה לי שמוטי שטיינמץ היה שם..).!?
תודה

מישהו יכול לעלות כקובץ? חסום בנטפרי.

מישהו יכול להעלות את ההופעה של השקת התדר קול פליי בקבצים יותר קטנים?
פשוט מה שיש בדרייב{שמואל גלינסקי} כבד מאד ואני לא מצליח להוריד

צפה בקובץ המצורף 654813
העברת קבצים
אני מבין שהיה הופעה רצינית בחו"ל,
מישהו יודע מתי זה היה?
מישהו יכול להעלות את כל ההקלטה של האירוע לפה?

מופע ההתרמה המלא לארגון חברה הצלה ארה''ב ל''ג בעומר תש''פ
בהשתתפות אברהם פריד, שמילי אונגר, יצחק מאיר הלפגוט, ברוך לוין, אלי מרקוס, מקהלת שירה ותזמורת פריילאך

להורדה מגוגל דרייב:
(אורך: 5 שעות ו 12 דקות. שוקל 4 ג''ב)

צפה בקובץ המצורף 654813
העברת קבצים
אפשר לעלות שוב את הסרטון?

אני מבקש שוב דחוף !!!!!
אני צריך את ההסרטה המלאה מהארוע של השקת קול פליי מישהו יכול להעלות בקבצים יותר קטנים??

מישהו יכול לשלוח לי א
מופע ההתרמה המלא לארגון חברה הצלה ארה''ב ל''ג בעומר תש''פ
בהשתתפות אברהם פריד, שמילי אונגר, יצחק מאיר הלפגוט, ברוך לוין, אלי מרקוס, מקהלת שירה ותזמורת פריילאך

להורדה מגוגל דרייב:
(אורך: 5 שעות ו 12 דקות. שוקל 4 ג''ב)
זה לא נותן לי להוריד..יש אפשרות לעלות את זה שוב??

ישראל כהן: ***** ****** *********** ******* *ה״מ נתניהו יגיע ביום חמישי הקרוב לעצרת לציון ׳יום ירושלים׳ בהשתתפות הרבנים הראשיים, ראש העיר משה ליאון ואישי ציבור. על המוזיקה ישי ריבו ויונתן רזאל.
הדגשתי את הרלוונטי

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה