- הוסף לסימניות
- #16,921
חסום![]()
תודה רבה אבל אני לא מצליחה להוריד יש אפשרות לשלוח בדרייב או בגמבו ??
הזכיר לי את "יהודים הם בני מלכים"..השיר החדש של שוקי סולומון גרוע לגמרי
מישהו העלה?תוכלו להעלות לכאן כקובץ?
ראיתי גם...השיר החדש של שוקי סולומון גרוע לגמרי
איפה השיר פורסם?ראיתי גם...
נראלי שהזקן שם זה אבא של שוקי וואלה דומה לו שתי טיפות מים עם הקריצות והחיוכים
ישן חדשפשש ממתי ברומר מנוהל אצל פדידיה?<
את לא כול כך זקנה אם אני לא טועה.....הזכיר לי את "יהודים הם בני מלכים"..
למי שעוד זוכר...
יש את זה באתר פורום חרדי זה פתוח בנטפרי, חפש לפי אברהם מרדכי שווארץ או לפי מקהלת שירה וזה יעלה לךיש למישהו דחוף את הסרט של אברהם מרדכי שורץ סיידר נעכט דחוף
נ.ב אני חסום נטפרי
תודה רבה
מופע ההתרמה המלא לארגון חברה הצלה ארה''ב ל''ג בעומר תש''פ
בהשתתפות אברהם פריד, שמילי אונגר, יצחק מאיר הלפגוט, ברוך לוין, אלי מרקוס, מקהלת שירה ותזמורת פריילאך
להורדה מגוגל דרייב: (אורך: 5 שעות ו 12 דקות. שוקל 4 ג''ב)
Lag B'Omer, Hatzalah-Thon LIVE - 8-30PM NY.mp4
drive.google.com
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים