קבצים מצורפים

• שמואל פרדניק בדרך אל הגאולה.mp3
    4.3 MB · צפיות: 105
נערך לאחרונה ב:
לכידה-300x300.jpg

יש כאן קישור לקליפ החדש של דודי קאליש
יש משהו שמוכן להוריד את זה ולהעלות את זה בקובץ באיכות המלאה? אני ישמח מאד
פשוט לי חסום תוכנות להורדה

פרק ראשון
עדי נתנאלי מלמד אתכם: כך תנגנו על אורגן
עדי נתנאלי מלמד אתכם: כך תנגנו על אורגן

יש לכם אורגן בבית ותמיד רציתם להתמקצע על הקלידים? עכשיו, כשאתם עדיין בבתים בצל תקופת הקורונה - זה הזמן לסדרת שיעורים מצולמים מעדי נתנאלי • בואו ללמוד (מוזיקה)
והפעם: מקצבי המוזיקה החסידית

פרק 1 - העברת קבצים:
העברת קבצים

אבל אולי יש לך את המילים?
(הבן שלי הקטן אהב, המנגינה מאוד קליטה במיוחד לילדים קטנים...)
בית א':
קם אדם בבוקר,
אבן על הלב,
הנשמה דואגת,
לנפש גם כואב,
החיים הם לא פשוטים,
את זה כולם יודעים,
לא תמיד מואר,
ימים קצת אפורים.
פזמון:
אח'שלי יהודי ממה אתה פוחד,
יש לנו את אבא, לכולם הוא דואג,
תבקש, תקבל,
ממה אתה נשבר?
אל תחשוב לא טוב,
זה כל כך מיותר..
בית ב':
שוב בצהריים,
את כפיו נושא,
לכולם כך נראה,
העולם קצת מתנשא,
החיים כל כך קשים,
בדמעות הוא כבר בוכה,
קום כבר, תתעורר,
נו, אבא מחכה..
פזמון..
בית ג':
והנה בא הערב,
לילה מתקרב,
מגיעות המחשבות,
שהוא כל כך לא אוהב,
עיניים לשמים,
מבקש הוא בערגה,
תן לקום בבוקר,
בלי שום דאגה..
פזמון..

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה