נראה לי בצרף קבצים מוסיפים את הסרטון :)
לא, זה מדי גדול לא עולה(וזה אחרי שכיווצתי..), יש העברת קבצים שהרבה מעלים ואני לא יודע איך. בכל מקרה במייל אני יכול לשלוח גם ג'מבו וגם דרייב, מעדיף לא להעלות לפה דרייב או ג'מבו.

לא, זה מדי גדול לא עולה(וזה אחרי שכיווצתי..), יש העברת קבצים שהרבה מעלים ואני לא יודע איך. בכל מקרה במייל אני יכול לשלוח גם ג'מבו וגם דרייב, מעדיף לא להעלות לפה דרייב או ג'מבו.
תודה בכל אופן

מאד נחוץ לי ולעוד כמה כאן בפרוג (לפי התודות בהודעות הקודמות) הדיסק שצורף למגזין "הציבור החרדי" בשיתוף "מלכות",
כמו"כ את הדיסק שצורף למגזין "העולם החרדי" בשיתוף "נרננה".
בתודה מראש
זה הדיסק של מלכות.
קיבלתי את זה מציצו וזה אושר להפצה!

סליחה על אי הבקשה המלאה.
אני ועוד מעונינים בדיסקים שצורפו למגזיני פסח
בתודה מראש

סליחה על אי הבקשה המלאה.
אני ועוד מעונינים בדיסקים שצורפו למגזיני פסח
בתודה מראש
אה סורי לא הבנתי
אנסה לחפש. לא בטוחה שיש לי. אבל מה שבטוח שלנסות מותר...

מישהו יכול להעלות לכאן?
מישהו שוב יכול לעלות בהעברת קבצים

דולנד טראמפ
אפשר בבקשה בהעברת קבצים?
המלאך של אלי הרצליך
נעשה של שמחה ליינר

מרדכי שפירא - הכל משמים - גרסה אקוסטית

צפה בקובץ המצורף 662508
מי מתנדב להוריד??????
תודה מראש בשמי ובשם עוד כמה

מי מתנדב להוריד??????
תודה מראש בשמי ובשם עוד כמה
יש שם כתבה והסרטון מאוד כבד.. אבל בכתבה כתוב כל מה שיש בסרטון... תכלס הוא נהיה עצמאי ומפסיק לעבוד עם פדידה, זה הכל... לא שוה את העבודה..
להעתיק את הכתבה?

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה