דרוש מידע הסיני סגר לי את ההזמנה בין האצבעות.. יש מה לעשות?

• הוסף לסימניות
הזמנתי משהו בדוד עלי,
שכחתי לבדוק מראש מתי זמן האספקה, וכשבדקתי אחרי מעשה ראיתי שזה יקח חודש חודשיים ויגיע כשכבר לא רלונטי לי.
כתבתי למוכר שאלה אם יוכל לזרז את המשלוח, והוא ענה שלא
מיד לחצתי על כפתור הביטול (אם ההזמנה טרם נשלחה יש אפשרות לבטל)
1688018538427.png

מפה לשם עוד לפני שאני מסיימת את פעולת הביטול אני מקבלת מייל ההזמנה שלך נשלחה....

יש דרך לבטל עכשיו? אחרי שזה כבר יצא לדרך?
מדובר באיזה 90 שח..

קבצים מצורפים

• 1688018520744.png
    1688018520744.png
    KB 11.8 · צפיות: 52
  • הוסף לסימניות
הלוואי שבאמת יגיע מהר, אני צריכה את זה לעוד שבוע וחצי:(
לכן הייתי כן מעדיפה לבטל וזהו אם יש אפשרות

• הוסף לסימניות
הזמנתי מוצר ב-80 ש"ח ב-18/06
לא נראה באופק
שימו לב כמה זמן אוחז בשלב הזה
1688021361640.png

מה שעוד יותר מלחיץ אותי זה שבדקתי באתר דואר ישראל "מעקב משלוחים" ושם רשום התקבל מידע מאלי אקספרס וכו...
בשלב זה בד"כ מקבלים הודעת מייל אם אשפרות לבחור נקודת חלוקה, לא קבלתי כזה מייל, כשניסיתי להסב לבד את המוצר קבלתי הודעה
1688021458844.png

• הוסף לסימניות
מקבלים הודעה רק אחרי שזה עובר את המכס במדינה האחרונה
ואגב אם החבילה עוברת דרך עוד מדינה המשלוח יכול לקחת גם חודשיים פה זה רק 3 ימים
מה שעוד יותר מלחיץ אותי זה שבדקתי באתר דואר ישראל "מעקב משלוחים" ושם רשום התקבל מידע מאלי אקספרס וכו...
בשלב זה בד"כ מקבלים הודעת מייל אם אשפרות לבחור נקודת חלוקה, לא קבלתי כזה מייל, כשניסיתי להסב לבד את המוצר קבלתי הודעה

• הוסף לסימניות
אצלי מספר המעקב שנמסר לי לא תאם את מספר המעקב בארץ. ידעתי שהחבילה הגיעה מהמייל שנשלח ממרכז המסירה.

• הוסף לסימניות
תפתחי סכסוך לפני שעובר לך הזמן....לי עד היום לא הגיע מלפני שנה....כשזה היה המצב.
וכבר לא יכלתי לפתוח סכסוך. אל תסתמכי רק על שאילתא לבעל העסק. תעשי גם וגם.

• הוסף לסימניות
אצלי היה לאחרונה ש4 חודשים לא קיבלתי אותה
ולא היה מידע בדואר ישראל על חבילה המיועדת..
לאחר שכבר פתחתי סכסוך
גיליתי את החבילה בתיבת דואר

• הוסף לסימניות
הכי הרבה מגיע בסוף... אצלי לא הגיע....
לפעמים מגיע גם כשאין מספר מעקב.... ומקבלים הודעה מהדאר ולפעמים לא... העיקר תפתחי סכסוך שיהיה לך את האופציה.

• הוסף לסימניות
שכחתי לבדוק מראש מתי זמן האספקה, וכשבדקתי אחרי מעש
לא בודקים את זה אחרי ההזמנה כי אחרי ההזמנה הוא תמיד נותן חודשיים - שלוש
תכנסי לעמוד המוצר ותבדקי מה כתוב לגבי זמן האספקה

• הוסף לסימניות
זה מה שניסיתי לעשות (לא ידעתי על הכפתור של הביטול)
והחצוף מהר מהר שלח לי אותה לפני שאבטל:mad:
אם שילמת באמצעות פיי-פאל, תכתבי לו שתגישי עליו שם תלונה, זה די מפחיד אותם.

• הוסף לסימניות
כשתקבלי את המוצר יש אופציה לפתוח מחלוקת
ושם תבחרי באין לי צורך במוצר

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה