בקשה הסיפור יעלי רוצה יום הולדת עכשיו

• הוסף לסימניות
אני גננת ורוצה להשמיע לילדות את הסיפור יעלי רוצה יום הולדת עכשיו של לאה פריד ושרה קיסנר
יש לי את זה בקלטת וזה לא מוצלח
יש למישהי את הסיפור הזה לשלוח לי למייל שלי?
אשמח וזה קצת דחוף לי.
תודה רבה

• הוסף לסימניות
אני גננת ורוצה להשמיע לילדות את הסיפור יעלי רוצה יום הולדת עכשיו של לאה פריד ושרה קיסנר
יש למישהי את הסיפור הזה לשלוח לי למייל שלי?
אשמח וזה קצת דחוף לי.
תודה רבה
יש לי.
תכתבי מייל.

• הוסף לסימניות
אין אפשרות לפרסם מייל,
מה נעשה?

המספר שלי 052-7669580
והמייל שלי הוא בלי ה-052 ואחר כך שטרודל והמשך...

• הוסף לסימניות
אתם בטוחות שמותר?
זכויות יוצרים משהו

יש ספר שבו הסיפור מופיע
עריכה: lfrid59אין לכתוב כתובת מייל זה המייל של לאה

• הוסף לסימניות
אתם בטוחות שמותר?
זכויות יוצרים משהו
היא כתבה שיש לה את זה בקלטת רק שזה לא מוצלח
גם בזה יכולה להיות בעיה ?

• הוסף לסימניות
איך שהבת שלי אוהבת :)

• הוסף לסימניות
היא כתבה שיש לה את זה בקלטת רק שזה לא מוצלח
גם בזה יכולה להיות בעיה ?
כדאי לשאול
אני לא מורה הוראה אבל זה ספר יקר שנמכר והקלטות פג תוקף מזמןןן

• הוסף לסימניות
אשמח גם לקבל למייל 2715053אין לכתוב כתובת מייל

• הוסף לסימניות
אפשר להוריד את כל האלבום באתר של גרינטק ב-20 ש"ח

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

אשכולות דומים

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה