הסיפתח שלי לעונת החלאקה.

• הוסף לסימניות
אחת התמונות האהובות עלי מהסט של הילדון הזה.

קבצים מצורפים

• DSC_2646.png
    KB 852.8 · צפיות: 43
  • הוסף לסימניות
איזה מותק!!
[תעלי]מהר את כל הסט!!!..........

• הוסף לסימניות
תמונה יפה.
לי קצת פריעה שהתמונה חתוכה מידי
ואני לא מצליחה להבין על מה הוא מתבונן כל כך..?!

• הוסף לסימניות
חיילי.
אהבתי. סוף...
אוי כמה שאני אוהבת ת'חליפות האלה.
עם הדנטלים וכפתורי הזהב.
{ותלתלי הזהב}
והחיתוך מהמם.

ת. אמת שבמבט שני על התמונה. {בחיפוש אחר הכפתורים והתלתלים...}
הופתעתי לגלות שסתם נזכרתי פה ביפיוף עם כפתורי ותלתלי זהב שהיה אצלי.
מהילדים שנחרטים במח...

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י מלכי אייזנבך;1586543:
אוי כמה שאני אוהבת ת'חליפות האלה.
עם הדנטלים וכפתורי הזהב.
{ותלתלי הזהב}

ת. אמת שבמבט שני על התמונה. {בחיפוש אחר הכפתורים והתלתלים...}
הופתעתי לגלות שסתם נזכרתי פה ביפיוף עם כפתורי ותלתלי זהב שהיה אצלי.
מהילדים שנחרטים במח...

אם רק הוי נותנים לי אישור פרסום.....מטורפת על ילדי תלתלים, ואם בגדי מלכות בכלל!
חיילי, תראי תמונה מושלמת.

• הוסף לסימניות
ככה התמונה מושלמת.

זה לא פרסומת לדנטלים או אנ'לא יודעת מה...

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה