הסלוגן "לתת כבוד ל..." מזכיר לכם משהו?

• הוסף לסימניות
זה מזכיר לי סלוגן שראיתי פעם, ואני לא זוכרת מה.

• הוסף לסימניות
היה להם סלוגן כזה?

• הוסף לסימניות
"תן לשים את הראש על דיונה תן למוזות לעבור תן לנוח על כל שעל ותן את הכבוד לצה"ל"

• הוסף לסימניות
תודה,
אבל חברה/מוצר, משהו שהתפרסם בציבור החרדי, היה מישהו שהשתמש במילים "לתת כבוד"
(בדומה ל-"כבוד לתת - עונג לקבל" של הצורפים)

• הוסף לסימניות
פיקצ'ר פרפקט - לתת כבוד לתמונה. לא כך?

• הוסף לסימניות
אני השתמשתי בזה למודעה, לתת כבוד לצלילים.

• הוסף לסימניות
המשפט קופי שלנו במודעות הוא:
לתת כבוד לתמונה.
אם זה אומר לך משהו...

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י high;1022114:
פיקצ'ר פרפקט - לתת כבוד לתמונה. לא כך?
ענית תוך כדי שכתבתי :)

• הוסף לסימניות
טוב, כנראה זה מה שעמד לי בקצה הזיכרון...
תודה רבה

• הוסף לסימניות
פיקצ'ר
את יכולה להיות מרוצה מהמיתוג....

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י high;1022150:
פיקצ'ר
את יכולה להיות מרוצה מהמיתוג....
אני מיתגתי...
תודה.

• הוסף לסימניות
לא הסלטים של אחלה? "לתת כבוד לטעם"?

• הוסף לסימניות
קצת רחוק אבל מזכיר.
כבוד לתת, עונג לקבל הצורפים אולי?

• הוסף לסימניות
כבוד לתת, עונג לקבל
הצורפים

• הוסף לסימניות
"לתת כבוד ל..." אם לא מצורף לזה הברקה ממש, מבחינתי זה עוד סלוגן נבוב שמסתובב בעולם, משו כמו: "שרות ומחירים ללא מתחרים"
עניות דעתי.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י ראש בריא;1022205:
"לתת כבוד ל..." אם לא מצורף לזה הברקה ממש, מבחינתי זה עוד סלוגן נבוב שמסתובב בעולם, משו כמו: "שרות ומחירים ללא מתחרים"
עניות דעתי.

הרשה לי להוסיף עוד משהו נבוב בנוסח:' כשאיכות ויופי נפגשים' ועל זו הדרך כל מילה בעברית יכולה להכנס תחת הכלאיים המיושנים האלו...

• הוסף לסימניות
מזכיר לי משום מה את המודעות של בורסליני (או החברה האחרת של הכובעים, זו שרואים בתמונה מאפיונר מזעזע שמעשן סיגר - עוד נחיתות מחשבתית מול המגזר החרדי...)

• הוסף לסימניות
לקוקה קולה לא היה משהו דומה?

• הוסף לסימניות
פאות ST
לתת כבוד לפאה

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה