- הוסף לסימניות
לא מעניין של אבטחה.
מעניין של מסחר מכוון, לרווחיות האתר או וואטאוור.
לא מעניין של אבטחה.
שוב, לא חושבתלא מעניין של אבטחה.
מעניין של מסחר מכוון, לרווחיות האתר או וואטאוור.
אפשר ליצור קשר עם המייל שבתחתית או בהודעה פרטית.כמה אני צריכה לשלם על הלוגו?
מדף הפתיחה זה נראה טובבבב
האתר אומנם נפתח בנטפרי באופן כללי,
אבל הבלוגים חסומים על ידם באופן פנימי, אחד אחד
וזה מאדמעצבן.
![]()
כן, אבל כשהחסימה היא ע"י הקהילה היא נראית אחרת,את בנטפרי של קהילה כל שהיא?
איטס גוד!אפשר להמשיך להתעלם
![]()
לדעתי זה מובן.איטס גוד!
רק שינוי קטנטן שהייתי מכניסה- כמובן זה לא מדויק
צפה בקובץ המצורף 490916
לקח לי פשוט הרבה זמן להבין מה זה הג' ההפוך הזה
או שאני חסרת האינטליגנציה היחידה..?
איטס גוד!
רק שינוי קטנטן שהייתי מכניסה- כמובן זה לא מדויק
צפה בקובץ המצורף 490916
לקח לי פשוט הרבה זמן להבין מה זה הג' ההפוך הזה
או שאני חסרת האינטליגנציה היחידה..?
לדעתי זה מובן.
אז אני היחידה שלקח לה זמן..?
לא נעים - אבל גם אני לא ראיתי ג' עד שאמרו כאן שיש ג' ואז רק ראיתי...אז אני היחידה שלקח לה זמן..?
מביך. ממש מביך. תמיד חשבתי שאני מבינה בדיחות.
אנשים, מישו!
האמת? לא. גם עלי עבר פרק זמן ארוך של התבוננות מבולבלת עד שהאירה ההבנה בפתאומיות של ממש. ואז זה מובן, לגמרי.אז אני היחידה שלקח לה זמן..?
מביך. ממש מביך. תמיד חשבתי שאני מבינה בדיחות.
אנשים, מישו!
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים