בטחוני הסלמה ביטחונית בצפון ובדרום!!!

ירון שניידר: נסראללה התייחס בנאומו גם לאירועים בדרום לבנון בשבוע שעבר: "עדיף שחיזבאללה ישמור על שתיקה - זה מדאיג את האויב. השקר הגדול ביותר של נתניהו הוא שהצבא תקף תשתיות של חיזבאללה וחמאס. אפשר לראות - הותקפו מטעי בננות, מתקני מים ושטחים פתוחים"

אמיר בוחבוט, הכתב הצבאי של אתר וואלה, אומר כי הימים הקרובים יהיו מאוד מאוד קשים. נראה שהם מכינים אותנו למלחמה שלא קשורה אלינו

אמיר בוחבוט, הכתב הצבאי של אתר וואלה, אומר כי הימים הקרובים יהיו מאוד מאוד קשים. נראה שהם מכינים אותנו למלחמה שלא קשורה אלינו
מישהו הבין, דרוש לי הסבר

עוד מנסראללה בנאומו: "אתמול צפיתי בראיון של נתניהו בערוץ 14, הוא איים עליי ואמר לי שאני לא יודע מה מצפה לי, ואני אומר לו נראה, והרי ימים בינינו"

נסראללה מציב אולטימטום חדש לישראל- תקיפה בעזה זה הכרזת מלחמה נגד חיזבאללה.*

"נסראללה
כל תקיפה בעזה, לבנון או סוריה היא הכרזת מלחמה גדולה‌‌"

ולמה חיכו בישראל ליום הזה?? חמאס חגג והתבסס בטילים ונשק מתקדם באישור ישראלי !

כוחות צה"ל בגבול לבנון ירו 4 רימוני הלם ו -11 רימוני עשן וגז על קבוצת רוכבי אופנועים מזוהים עם חיזבאללה שהיו בצעדה בגבול לבנון, דיווחים על פצוע ראש ופצועים משאיפת עשן

עוד מנסראללה בנאומו: "אתמול צפיתי בראיון של נתניהו בערוץ 14, הוא איים עליי ואמר לי שאני לא יודע מה מצפה לי, ואני אומר לו נראה, והרי ימים בינינו"
אז זו הסיבה לעליה ברייטינג של ערוץ 14

חשד למתקפת סייבר בת"א: סרטון שמציג פיגועים ושיגורי רקטות הוקרן לפתע על מסכים בבתים בהם מותקנת מערכת "בית חכם". ('ערוץ 13')

מתקפת סייבר על בתים בישראל בהם מותקנת מערכת "בית חכם": אנשים אשר בבתיהם מותקנת המערכת מדווחים על הופעת סרטון בטלויזיה שהציג זירות פיגועים ושיגורי רקטות. בסרטון נכתב: "אין לך ביטחון על אדמה זו". אחד מלקוחות בית חכם סיפר: "הווילונות בבית עלו וירדו בלי לעצור, והחשמל כבה ונדלק במשך כשעה".

מתקפת סייבר על בתים בישראל בהם מותקנת מערכת "בית חכם": אנשים אשר בבתיהם מותקנת המערכת מדווחים על הופעת סרטון בטלויזיה שהציג זירות פיגועים ושיגורי רקטות. בסרטון נכתב: "אין לך ביטחון על אדמה זו". אחד מלקוחות בית חכם סיפר: "הווילונות בבית עלו וירדו בלי לעצור, והחשמל כבה ונדלק במשך כשעה".
MyBDfk.png

הערבים מדווחים כי מחבלים פתחו באש לפני שעה קלה לעבר היישוב בית אל שבגזרת רמאללה. מוקדם יותר מחבלים יידו מטען חבלה לעבר מחסום ג'למה שבגזרת ג'נין, לא דווח על נזק או נפגעים.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה